Hvordan er sukker gratis chokolade lavet?

Hvordan er sukker gratis chokolade lavet?

Gør chokolade

På et grundlæggende niveau er sukkerfri chokolade simpelthen chokolade, der er lavet med en ikke-sukker sødemiddel i stedet for sukker. Enhver, der har nogen erfaring med en mursten i usødet bagning chokolade ved at chokolade ikke behøver sukker for at holde sin form og konsistens. En solid bar af sødet chokolade er lavet ved at kombinere sødestoffer, og måske mælkepulver, kakao likør og kakaosmør, der hidrører fra en proces af ristning og madlavning kakaobønner.

Efter dette er hvad der gør forskellen mellem regelmæssige chokolade slik og sukker-fri sorter valget af sødestof, hvoraf der findes en række sorter, der betragtes som "sukker fri."

Kalorie-frie sødestoffer

Mange sukker-fri chokolade er lavet ved hjælp af kunstige, kalorie-frie sødestoffer som saccharin eller aspartam. Disse sødestoffer er fremstillet i kemisk kombination, der giver en sød smag eller sucralose, som er sukker, som er kemisk ændret, så kroppen ikke metabolisere det. De fleste kalorie-frie sødestoffer er desværre ledsages af en ubehagelig eftersmag.

Sukker alkohol

Sukker alkohol, malitol og sorbitol, er ansvarlig for relativt ny sukker-fri chokolade opskrifter og er ikke kalorie-frie. I stedet, sukker alkoholer, også fremstillet af kemisk ændret sukkerarter, har et lavere kalorieindhold indholdet og producere en mindre blodsukker reaktion når forbruges.

Sukker alkoholer er en populær ingrediens i sukkerfri chokolade fordi slik med sukker alkohol anses generelt at have en smag, der er tættere på candy lavet med virkelige sukker. Da sukker alkoholer ikke er så sød som virkelige sukker, de bruges normalt i kombination med en kunstig sødestof, men smagen af sukker alkohol masker eftersmag.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com