Hoteller inden for Clark, Pampanga

Hoteller inden for Clark, Pampanga

Clark Field, lige uden for Angeles, Pampanga, i Filippinerne, er omkring 50 miles nord for Manila og er tilgængeligt med fly eller vej. Når en amerikansk militærbase, nu en økonomisk frizone med en international lufthavn der forbinder den til de fleste asiatiske byer, det bliver et stort knudepunkt for industrien, erhverv, turisme og luftfart og er en sikker zone med 11 toldfri butikker, restauranter, golfbaner og hoteller.

Hotel Stotsenberg

Værelserne og suiter på Stotsenberg spænder fra en queensize-seng eller to enkeltsenge til soveværelse og stue executive suiter med en enkelt og queensize-seng. Samtlige værelser har aircondition, kabel-tv, private badeværelser med badekar og valgfri mini-barer. Hotelfaciliteter inkluderer et kasino, et pool, deli, live music bar, café, 12 mødelokaler og business-center.

Hotel Stotsenberg

Gil Puyat Avenue/Andres Soriano Street

Clark Freeport Zone, Pampanga

011-63-45-499-0777

hotelstotsenberg-clark.com

Lohas Hotel

Mindre end en mile fra lufthavnen, Lohas hotel tilbyder 40 standard, deluxe værelser og suiter, alle indrettet med queen-size senge, private badeværelser, LCD-tv med kabel, Wi-Fi, køleskabe, skriveborde og sofaer. Cafeteriet tilbyder et udvalg af amerikanske og asiatiske retter. Hotellet har et business-center, multifunktions rum, pool og spa, som tilbyder thailandsk, svensk og Shiatsu-massage, sauna, dampbad og aromaterapi.

Lohas Hotel

E. Aguinaldo St.

Clark Freeport Zone, Pampanga 2010

011-63-45-499-0810

lohashotel-clarkpampanga.com

Holiday inn

Fem minutters kørsel fra lufthavnen, de Holiday Inn tilbyder 299 deluxe grand deluxe og soveværelse værelser samt 32 soveværelser haven villaer at indslag en dronning eller to enkeltsenge, kabel-tv, bestillingsfilm og gratis morgenmad. Den store swimmingpool og haven område opdeler hotel og haven suiter, og mange af værelserne vender dette område. En spabadet tilbyder 24-timers roomservice. Holiday Inn har to restauranter; en med a la carte retter og buffet, den anden brasilianske grillet kød; børn spiser gratis på begge.

Holiday inn

Mimosa kørsel

Clark Field, Pampanga 2009

011-63-2-8451888

holidayinn.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com