Tips om masserer

Tips om masserer

Mange folk nyde massage, fordi de giver en afslappende og luksuriøs oplevelse. Massage har imidlertid også mange medicinske fordele, som forbedrer cirkulation, lindre ledsmerter og healing muskel tårer. Hvis du er interesseret i selv-massage eller bliver en massage terapeut, er det vigtigt at du finpudse din teknik for at give det størst mulige udbytte.

Atmosfære

En massage skal være en afslappende oplevelse, så er vigtigt at fastsætte humør før du begynder. Hvis du planlægger at gøre en massage i dit hjem, skal du vælge et tidspunkt, når dit hjem ikke bliver særlig overfyldt eller støjende at sikre en fredelig atmosfære. Spille blød, beroligende musik og lavere lys i rummet. Aromaterapi anvendes ofte i forbindelse med massage, så kan du let røgelse eller Duftlys med beroligende aroma som lavendel, kamille, sandeltræ eller vanille.

Teknik

Når det kommer til massage teknikker, er det vigtigt arbejde i den rigtige retning for at hjælpe lindre muskler og forbedre cirkulation. Mange mennesker antager, at du bør massere musklerne i en op og ned bevægelse, men denne bevægelse ikke fremmer heling. I stedet, ælt på tværs af musklerne, så du er i en vinkelret retning. Denne metode kan er effektiv i at minimere smerter og reducere den tid, det tager for muskler til at helbrede, fordi det hjælper med at glatte revet muskelfibre og justere dem. Husk at arbejde langsom, selv streger og stopper ved det første tegn på ubehag. En effektiv massage bør beroligende og stimulerende. Det bør ikke forårsage smerte.

Overvejelser

Hvis du giver massage til adresse specifikke muskelsmerter, såsom en øm ryg eller forstrækning, er det vigtigt at forberede muskel inden massagen. For kroniske muskel problemer, skal du bruge en varm komprimere til at reducere nogle af ømhed før massagen. Hvis du for nylig skadet en muskel, brug en ispose i stedet. Forbereder musklerne inden massagen hjælper løsne og slappe af dem så de er lettere at ælte.

Værktøjer

Massageolier aktiverer hænder til at glide over huden for en glattere, mere stabil massage. Nogle olier, der arbejde godt for massage omfatter vindruekerneolie, mandel, avocado, abrikos, jojoba og hasselnød. Opvarmning af olie kan gøre for en mere behagelig massage. Massage lotion eller cremer er et alternativ til olier, hvis du foretrækker en nongreasy indstilling. Cremer er specielt effektivt til dybe væv massage, fordi de skabe glide, men giver også egnet friktion for at trænge væv mere dybt. Du kan også bruge massageolier og lotion, har beroligende dufte for at indarbejde en anden aromaterapi element.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com