Hvordan man laver en hjemmelavet blomst frugt parfume

Hvordan man laver en hjemmelavet blomst frugt parfume

Hvis du nogensinde har læst bagsiden af en parfumeflakon, du måske har bemærket, at professionelt lavet parfume er en blanding af både blomster og frugt dufte, ofte blandet med woodsy dufte. Parfume beslutningstagere bruge "top", "midterste" og "bund" bemærker at gøre en dejlig harmoni og producere populære dufte. Nu kan du lære grundlæggende til at gøre en blomst frugt parfume derhjemme, som du tilpasse til dine præferencer.

Instruktioner

Hvordan man laver hjemmelavede blomst frugt parfume

• Vælg de dufte, du vil bruge. Når du laver en parfume, du nødt til at vælge tre kategorier af duft: top noten er normalt en frugtagtig og frisk citrus duft, den første ting du lugte, men det varer kun et par sekunder før det giver måde at den midterste duft, normalt en blomstret duft. Det kun varer et par sekunder længere end den øverste note og er beregnet til at blande i toppen og bunden noter sammen. Derefter kommer bunden note, en "duft for warrior", der holder længst. Citrus kan være noget som citron, appelsin, grapefrugt, lime eller bergamot. Den floral tone kan omfatte dufte som jasmine, rose, ylang-ylang, germanium, freesia, peony og iris. Bunden noter omfatter woodsy dufte som sandeltræ, moskus, vanille, oakmoss, heliotrope, rav, mos, fed og vetiver. Se afsnittet ressourcer til websteder, der er nyttige i at vælge en duft.

• Bland olier og alkohol. Start med vodka (eller anden alkohol) og tilføje en dråbe olie ad gangen. Bland hver dråbe før du tilføjer en anden drop. Når du har blandede alle olie og alle vodka sammen, lad det sidde uden at flytte eller blande det i 48 timer. Det er vigtigt at give parfume blandes ordentligt.

• Tilsæt vand. Efter at den alkohol og olie blanding har haft en chance for at sidde, tilsæt destilleret vand. Igen, tilsæt det langsomt og give det en chance for at blande med resten af blandingen. Når vandet er blevet tilføjet til din parfume, lad det sidde igen. Ligesom vin skal det sidde og modne; for parfume tager det omkring tre uger.

• Filter parfume blanding. Når parfume har haft tid til at modnes, filtrere det gennem et kaffefilter og ind i en farvet glasflaske med en prop. Fjerne hvilken som helst sediment, der har dannet.

Tips & advarsler

  • Omhyggeligt Bemærk de beløb, du bruger hver æterisk olie, så du kan redigere det til at passe din smag næste gang. Husk blot en eller to dråber kan fuldstændig ændre duften.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com