Hvordan til at fjerne benzen lugt fra sko

Hvordan til at fjerne benzen lugt fra sko

Hvis du bruger en masse tid i nærheden af olie eller benzin, er der en god chance for, at lugten af benzen har gnides på dine sko. Heldigvis for bil entusiaster, kan denne stærke lugt fjernes fra fodtøj ved hjælp af flere varer fundet i næsten enhver husholdning. Hvis du er træt af at gå rundt i sko, der bære duften af en bil garage, tøv ikke med at dit fodtøj lugt som ny.

Instruktioner

• Vask dine sko i en vaskemaskine. Hvis din benzen-duftende fodtøj er vaskes i maskine, give dem et koldt vand vask med en lille mængde af ammoniak. Dette vil efterlade dine sko ser rene og lugte stor.

• Skrub dine sko med sadel sæbe. Hvis den berørte fodtøj ikke er vaskes i maskine, give dine sko en grundig skrubbe med en sko pensel og sadel sæbe. Ud over at forbedre lugten af din sko, dette bør hjælpe slippe af med eventuelle pletter.

• Nyd de berørte sko i opvaskemaskiner sæbe. Fyld en stor skål eller spand med en blanding af køligt vand og opvaskemaskiner sæbe og tillade dine sko til at suge i mindst en halv time. Bagefter, tillade dine sko til at tørre i solen. Dette bør slippe af enhver dvælende dufte.

• Spray din sko med en fodtøj deodorizer. Hvis lugten af benzen er ikke særligt stærke, spray de berørte sko med en høj kvalitet fodtøj deodorizer. I modsætning til de tidligere omtalte metoder, vil det ikke faktisk rense dine sko; det vil kun forbedre deres duft.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com