Hvad brød til at tjene med flødeost & røget laks

Hvad brød til at tjene med flødeost & røget laks

Røget laks og creme ost er sådan behandler, at det er fornuftigt at vælge et brød, der er lige så speciel. Uanset om du tjene parabol som en appetitvækker til en fest, en elegant første kursus for en særlig middag eller som akkompagnement til en weeknight middag salat, Vælg et brød, der står op til røget lakss stærke og salt smag. Top laks og fløde ost med skivede rødløg og kapers til at uddybe de endnu flere varianter.

Pumpernickel og rug

Pumpernickel og rug er begge stærkt-flavored brød, der er klassisk bindinger til røget laks med flødeost tilføjer en modererende cremet smag. Begge brød er typisk tæt, mørk i farven og let syrlig. Pumpernickel indeholder for det meste mørke og groft rugmel med nogle hvedemel, og er ofte sødet med melasse. Almindeligt rugbrød er også tætte, men kommer i mellemstore og lette stilarter, der er lysere i farven og smagen.

Surdej

Hvide, hel-hvede eller rug surdejsbrød tilføjer en mindre mængde af den samme tanginess eller surhed af pumpernickel eller regelmæssig rug. Tanginess af surdej, som kommer fra sin særlige surdej gær starter, står op til røget laks på den samme måde, som andre stærkt-flavored brød gør. Skær surdej forholdsvis tynde skiver, ikke mere end 3/4-tommer tyk, til at spise mindre vanskelig.

Bagels

Hvis din røget laks er den kolde-røget type kaldet lox, tjene det i den amerikansk-jødiske stil--på en bagel halvdelen, enten ristet eller ej. LOX, også kaldet Nova Scotia laks, er blødere og typisk mindre salt end laks, varmrøget, nordvest-stil, som er mere tætte og skåret mere tykt. Skær bagel i tynde skiver og toast det på cookie ark i ovnen, indtil skiverne er sprøde for en mindre-bready base.

Skåle og grill

Ristes eller grille brød du vælger giver den røgede laks en robust base. Simpelthen ristes det i en brødrister virker fint, men sprede smør eller oliven olie på brødet og grill det i en grillpande eller i slagtekyllinger gør det mere attraktivt og tilføjer endnu et lag af smag. Lad toast gå kold før du sprede fløde ost, så det forbliver fast og toast er så sprøde, som det kan være.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com