Hvad gør huden få tynde & meget gamle udseende?

Hvad gør huden få tynde & meget gamle udseende?

Det globale marked for antiaging produkter og tjenester forventes at blive værd $274.5 milliarder i 2013, BCC forskning. Dette afspejler vores optagethed af trodser de synlige tegn på ældning såsom linjer, rynker, tyndere hud og alderspletter. Årsager til hudens ældning kan inddeles i to kategorier: iboende (intern) aldring, som opstår, når vi bliver ældre, og ydre (eksterne) aldring, som skyldes miljøfaktorer.

Iboende aldring

Efterhånden som vi bliver ældre, collagen - protein i huden er ansvarlig for at holde den trinde og faste--begynder at bryde og produktion af nye kollagen bremser. Huden gradvist mister sin evne til at springe tilbage på plads som mængden og kvaliteten af et andet protein, elastin, mindskes. I mellemtiden, døde hudceller er kaste mindre hurtigt og erstattes af færre nye celler, ifølge AgingSkinNet. Denne proces begynder i vores midt-20s men de resulterende synlige tegn--herunder linjer og rynker, crepe-teksturerede hud, tørre, hud og en mærkbar mangel på fasthed--normalt ses ikke i yderligere to årtier.

Solen

Mest for tidlig hudens ældning forårsaget af solen, en form for aldring omtales som photoaging. Når huden udsættes for sollys, skadelige UV-stråling er absorberet, oxidativ skade for hudceller, ifølge en rapport fra 2003 i den & ldquo; Journal af Investigative Dermatology. & rdquo; Gentagen udsættelse for UV-stråling hæmmer i sidste ende produktionen og funktion af kollagen og elastin. De synlige resultater er fregner, alderspletter, karsprængninger, ru og læderagtige hud, fine rynker, løs hud, ujævn pigmentering og i nogle tilfælde, hudkræft, ifølge AgingSkinNet. American Academy of Dermatology anbefaler iført solcreme med en SPF 30 eller højere og dækker op i en hat med en skygge og andre beskyttende tøj. Det opfordrer også folk til at undgå bevidst solbadning og går ud i solen mellem 10:00:00 og 15:00:00

Rygning

Undersøgelser har vist en stærk sammenhæng mellem rygning og for tidlig hudens ældning, ifølge en 2009 rapport i "Journal of Investigative Dermatology." Forskere studerer de molekylære ændringer i huden forårsaget af tobaksrøg tror, processen indebærer oxidativ stress, som forringer kollagen syntese. Tegn på for tidlig ældning er synlige under et mikroskop i rygere helt ned til 20, men det er muligt at mindske disse tegn ved at give op med at ryge, ifølge AgingSkinNet.

Ansigtet folder

Da huden aldre og mister sin elasticitet, bliver folder forårsaget af sådanne ansigtsudtryk som skelende, rynker eller smilende permanent. Botox indsprøjtninger kan forvise disse udtryk linjer af afslappende lille musklerne i ansigtet og hjælpe med at forhindre nye fra formning. Sovende med dit ansigt i den samme stilling på puden hver aften i sidste ende resulterer i permanent "søvn linjer," ifølge en rapport fra 2004 offentliggjort i det "skandinavisk tidsskrift for plast og Reconstructive kirurgi og hånd kirurgi."

Tyngdekraften

Hele vores liv, er vores kroppe udsat for træk af tyngdekraften. Dette har ingen konstant synlige konsekvenser for ungdommelig hud, som fjedre tilbage på plads af sig selv. Men virkningerne af tyngdekraftens pull bliver mere tydelig, da huden mister sin elasticitet med alderen. I vores 50s, de synlige virkninger kan omfatte en tyndere øverste læbe og mere udtales underlæben, aflange ører, tungere øjenlåg og en hængende på spidsen af næsen, ifølge AgingSkinNet.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com