Sådan handler for parfume i New York City

New York City er paradis for en pige, med sin store sortiment af tøj, makeup og smykker butikker. Du kan næsten ikke gå et par blokke i Manhattan uden at løbe ind i en slags makeup eller mode butik. Der er mange muligheder for at købe parfume i New York City. Her er nogle af dine guldkorn.

Instruktioner

• Stop af Sephora i Times Square. Der er flere New York City butikker til de franske kosmetik kæde Sephora, men Times Square placeringen er bemærkelsesværdigt, at den er åben til midnat og det store udvalg. Udvalg af parfumer her er store, uanset om det er Givenchy eller Sarah Jessica Parker du leder efter. Og dette er ikke at nævne de dandy duft strimler tilgængelige for kunderne at prøve og afprøve nye dufte.

• Tjek Perfumania på West 34 Street. Midtown Manhattan placering for duft kæde Perfumania er fyldt til randen med forskellige sorter af parfumer, eau de cologne og sprays. Der er intet du ikke kan finde på Perfumania, og den bedste del er de fantastiske discountpriser. Der findes også en masse Gavesæt, så at få gaver til en ven ikke er svært her. Vær sikker på at også tjek hudpleje, makeup og bad og krop produkter tilgængelige på Perfumania.

• Besøg Douglas kosmetik og dufte på East 42nd Street. Beliggende inde i travle og dynamiske Grand Central Station i centrum af Manhattan, er Douglas kosmetik en af Europas største parfumeries. Ikke alene kan du få alt hvad du behøver i læbestifter, fundamenter, øjenskygger og mere, men der er en massiv række duftstoffer og hudpleje elementer. Udvælgelsen her veers mod sofistikerede og europæiske side, og der findes en masse internationale produkter samt (for eksempel, kropsbrusere normalt fås kun i Tyskland).

• Udforsk Bergdorf Goodman på Fifth Avenue. Denne high-end uptown Fifth Avenue stormagasin har et stort gulv helliget alt æstetiske, fra kosmetik til hudpleje cremer til parfumer. Parfume udvalg er forbløffende, da der er store separate divisioner for virksomheder som Chanel, Yves Saint Laurent m.fl. Uanset om det er en klassisk duft eller en moderne duft du leder efter, er Bergdorf Goodman forpligtet til at have det.

• Shop på Caswell Massey på Lexington Avenue. Dette midtown parfumer er en klassiker for duft elskere i New York City. Eksisteret siden 1752, er Caswell Massey bredt anerkendt som USAs ældste parfume butik. Caswell Massey lagerfører et stort udvalg af blomster dufte, som Gedeblad, gardenia og liljekonval. Med unikke og et bare stil deres egen (ikke at nævne vidunderlige Gavesæt), Caswell Massey er et helt specielt sted at shoppe for duftstoffer i New York City.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com