Frisurer til indiske kvinder

Indiske kvinder har traditionelt lange, taljen længde hår. For mange er hår en væsentlig kilde til stolthed, ofte lov til at vokse så længe som muligt og sjældent skåret. Da Indien er et land, meget varmt og fugtigt, fortsat fletninger og boller at være de mest populære muligheder. I de seneste år, celebrity-inspirerede haircuts har indtastet mainstream og den yngre generation er begyndt at eksperimentere med nye stilarter.

Traditionelle fletninger

Fletninger er udbredt blandt indiske kvinder og piger. Tidligere har de tilkendegivet, at en kvindes Civilstand: to fletninger betød at hun var enkelt, mens en fletning betød, at kvinden var gift.

Hvis du vil oprette fletninger, adskille hår i tre afsnit; væve trådene i en fletning mønster ved at krydse den venstre strand med midten derefter indsætte ret i mellem. Fortsætte i dette mønster indtil hele længden af hår er flettet. Sikker med en elastik.

For to fletninger, separat hår ned i midten og braid hver side på samme måde som enkelt fletning. For en mere omfattende look, så prøv en fransk fletning, ved at tilføje en ekstra hårstrå til de traditionelle tre-strenget fletning.

Traditionel bolle

Mange indiske kvinder style deres hår ind i en bolle; denne stil er meget let, er det ideelt til travle og arbejder kvinder. For at få dette look, børste hår tilbage og binde i en hestehale. Sikker med en elastik. Wrap de løse strand omkring elastisk i en cirkulær bevægelse og sikker med bobby stifter.

For en flettet bolle, børste hår i en hestehale og possementmagervarer det. Twist fletning i en spole på nakken af halsen og sikker med bobby stifter.

Celebrity-inspirerede Styles

Indiske kvinder er begyndt at omfavne mere moderne stilarter, såsom lang lag og bølger set på indiske stjerner som Aishwarya Rai og Freida Pinto. For kvinder, der foretrækker at forlade deres hår ned, er disse moderne stilarter den perfekte løsning.

Spørg din stylist til at skære lang lag i hele håret, tilføjer ansigt-indramning tråde omkring en tomme under hagen.

Bølget lokker ses også ofte på mange Bollywood skuespillerinder som Lisa Ray. Brug en stor tønde krøllejernet (mindst en tomme i diameter) til at omdanne hoppende krøller lige tråde. At give denne stil ekstra pift, tilføje stump eller side-fejede pandehår.

Kort stilarter

Selvom de fleste indiske kvinder foretrækker langt hår, er kort hår blevet mere moderne i de seneste år. Indiske skuespillerinde Priyanka Chopra er en af de Bollywood stjerner, der har valgt en skulder-græsning bob. Denne stil er egnet for travle karriere kvinder, der ønsker en sofistikeret, men feminine frisure.

En mid-længde bob eller shag er de bedste muligheder for kvinder, der ønsker kortere hår. For et klassisk look, vælge en jævnt cut bob med lidt længere tråde i front. For et mere trendy look, prøve en urolig shag med masser af ujævnt lag i front og tilbage for at give hårstruktur og bevægelse. Vedligeholde begge stilarter af få trims hver anden måned.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com