Spanske jul fødevarer

Spanske jul fødevarer

Juletraditioner i Spanien afspejler landets kultur. I stedet for julemanden, er spanske børn besøgt af vismandsrapporten--Gaspar, Melchior og Balthasar--på Jan. 6. Børn forlade halm eller Byg i deres sko for ekspertgruppens kameler, før de går i seng Jan. 5. Til gengæld forlade vismændene præsenterer. Spanske jul fødevarer omfatter skaldyr og traditionelle desserter og slik. Denne ferie, som fejres fra December til januar, er en tid til fest og dans.

Fisk og skaldyr

Traditionelle spanske jul måltider omfatter ofte en fisk og skaldyr fad. Sådanne retter kan omfatte rejer serveret med hvidløg mayonnaise, som er enkle at forberede. Bland hvidløg og mayonnaise og grill rejerne. Tjene stegt havbars med frisk fløde. Forberede havaborre ovenpå brændeovnen. Smag det med smør, olivenolie, peber, salt og skalotteløg. Spansk fiske-og skaldyrsretter omfatter også røget laks. Smag laks med dild og citron saft. Serveres denne parabol med hvide asparges.

Turrón

Turrón er en nougat slik med en rig historie. Denne slik er en integreret del af julen for spanierne. Først registrerede opskrift på turrón datoer tilbage til en damernes manual fra 1500-tallet. Maurerne introduceret slik til Jijona, en lille by nord for Alicante, ifølge DonQuijote.org. Den oprindelige turrón opskrift omfatter æggehvider, honning, sukker, citron og jord mandel. Ingredienserne er opvarmet og blandet langsomt for at opnå en bestemt konsistens, der afkøles og skæres i stykker. "Nougat er tilgængelig i to varemærke stilarter: Jijonas er bløde, mens Alicante er hårdt og sprødt," ifølge DonQuijote.org. Turrón variationer er lavet med sådanne ingredienser som nødder, chokolade, honning, tørrede frugter, kokos og likører.

Kongen kage

En spansk jul ville ikke være komplet uden roscón de los reyes eller konge kage. Denne dessert er ofte tjent tre konger dag, som fejres Jan. 6. Kagen er en gær-baserede brioche i form af en ring og fyldt med tørrede nødder og frugter. Denne kage er opkaldt efter tre konger dag, som ærer de tre vise mænd, der besøgte Jesus. En mønt, ring eller nipsting er placeret i kagen. Den person, der modtager det stykke kage indeholdende legetøjet får lov til at være konge- eller dronning--for dagen. Denne kage er lavet med sådanne grundlæggende ingredienser som mel, sukker, smør, mælk, citronsaft og salt. Kagen er "dekoreret med kandiserede frugter, symbolsk af smaragder og rubiner, prydet Rober tre konger," ifølge Escuelai.com.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com