Hoteller i Downtown Key West, Florida

Byen Key West, Florida, kan betragtes som svært at adgang; det rager ud i Atlanterhavet i slutningen af en lang, lige vej. Når du ankommer, vil du indse, turen var det værd, som du udforske attraktioner såsom den sydligste spids af USA (kun 90 miles fra Cuba), Ernest Hemingways hjem (fyldt med 60-plus polydactyl katte) og en sommerfugl museum samt butikker for souvenirs og udendørs barer. Park en gang og gang overalt ved ophold på en af Key West centrum hoteller, lige midt i alle tiltag.

Palms Hotel

En bred vifte af plads muligheder venter rejsende checker ind på The Palms Hotel. Hotellets Main House tilbyder honningkager trim, kurvestole og store verandaer. Et yderligere område tilbyder værelser med franske døre, der åbner til en sikret gård. Samtlige værelser har gratis trådløs internetadgang og er ikkeryger; Rygning er tilladt på pool og hotellets fælles områder.

Efter en dag i Key West, slap af i hotellets swimmingpool og soldæk eller kok ud på hotellets gasgrill. Palms Hotel udlejer cykler hver morgen og byder på en computer med gratis internetforbindelse. En on-site concierge kan hjælpe dig med at udvælge de bedste Key West hot spots eller bestille middagsreservationer. Gæsterne får gratis kontinental morgenmad hver morgen. Kæledyr er velkomne, op til 50 lbs., med maksimalt to hunde eller katte per værelse med en ekstra nonrefundable natlige gebyr.

Palms Hotel

820 hvid St.

Key West, FL 33040

800-558-9375

palmshotelkeywest.com

Gardens Hotel

Trivia entusiaster muligvis påskønne et ophold på The Gardens Hotel, der er anført i bogen "1000 steder at se før du dør." Hotellet blev også navngivet "The New York Times" smukkeste hotel. Faciliteten har tropiske haver og tilbyder alle ikkeryger værelser med udendørs veranda, CD-afspiller, spa badekåber, toiletartikler, køleskab, gratis trådløst Internet og opblødning bøtter, (nogle med spabad). Bahamian plantage møbler og kunst, Key West personliggøre rummet. Samtlige gæster får en gratis kontinental morgenmad.

Nyd en afslappende eftermiddag på hotellets opvarmet pool, springvand, Jacuzzi spa, kunstgalleri, damme og voliere. Der er også en poolbar og en concierge. Hotellet kan arrangere kammertjener vaskeri, massage på værelset og cykeludlejning. Ingen kæledyr eller børn under 16 år er tilladt på The Gardens Hotel.

Gardens Hotel

526 Angela St.

Key West, FL 33040

800-526-2664

gardenshotel.com

Best Western Hibiscus Motel

Nyd en downtown beliggenhed i gåafstand til Key West Duval Street, når du tjekker ind i Best Western Hibiscus Motel. Samtlige værelser er ikkeryger og omfatter et køleskab, værdiboks og gratis højhastigheds-internetadgang. Funktioner af Best Western omfatter en udendørs swimmingpool og Jacuzzi. Gæsterne modtager en gratis kontinental morgenmad.

Dit værelse på Best Western sætter dig i gåafstand fra Duval Street og mindre end halvdelen en mile fra det sydligste punkt i USA. Du vil være mindre end en mile til South Beach, Trumbo Point og Margaritaville. Funktionen accepterer ikke kæledyr.

Best Western Hibiscus Motel

1313 Simonton St.

Key West, FL 33040-3113

305-294-3763

Bestwestern.com


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com