Sådan konverteres bagetiden en kage til Cupcakes

Kage mix og opskrifter bør ikke forlade dig følelsen boxed i til altid at gøre en kage. Du kan slå en kage dej i mange former, herunder cupcakes. Hemmeligheden til at få perfekte cupcakes fra en kage opskrift er at forstå nøjagtigt, hvordan man ændre madlavning proces for variation i størrelse fra en fuld størrelse kage form til en cupcake gryde.

Instruktioner

• Forberede kage dejen efter opskrift retninger. Linje cupcake dåser med papir liners. Fedt og mel tin, hvis du ikke har liners tilgængelige. En traditionel kage opskrift vil forberede lidt over to dusin cupcakes.

• Fyld hver cupcake cup 3/4-fuld af dej. Forlade 1/4 af liner tomme at give plads til cupcake til at stige og udvide i koppen.

• Preheat din ovn til den temperatur, der er angivet af den kage opskrift. Tjek cupcakes på 1/3 af den nødvendige tid til kagen. Indsæt en tandstikker i midten af en cupcake. En ren tandstikker indikerer, at dine cupcakes er klar. Det kan tage så meget som halvdelen af bagetiden, angivet i kage opskrift. De fleste cupcakes vil bage inden for 20 minutter.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com