Sådan fjerner Gorilla lim fra huden

Sådan fjerner Gorilla lim fra huden

Gorilla lim sticks til alt, herunder din hud! Det er en usædvanlig stærk alle formål klæbemiddel. Det er vandtæt, resistente over for alle temperaturer, og står endda op til slibning. Ting fast sammen med gorilla lim. bo på måde - så du vil måske undre, hvordan kunne du nogensinde får det ud af din krop. Heldigvis, dette er ikke en umulig opgave, men det vil tage nogle tålmodighed til at fjerne det sikkert uden at bryde huden.

Instruktioner

• Aftørre lim med en tør klud eller køkkenrulle. Hvis du bare rørt lim, og det endnu ikke har begyndt at tørre, bør du være i stand til at få det ud på denne måde.

• Vaske hænderne med sæbe og koldt vand. Hvis limen ikke har begyndt at hærde endnu, har du en chance for at vaske det. Vinduet for det er små, så handle hurtigt.

• Eksfoliere. Brug en pimpsten eller andre grynet tekstureret materiale til at gnide på lim, indtil det kommer ud. Gør dette langsomt og tålmodigt. Eksfolierende for voldsomt kan beskadige eller brænde din hud. Alternere mellem eksfolierende og gnide området med hånden til at reducere friktion. Limen skal begynde at bolden og komme ud.

• Undgå acetone. Acetone gør limen mere tilbøjelige til at holde din hud ved at fjerne din naturlige olier. Kun overveje acetone, hvis to dele af kroppen hænger sammen på en sådan måde, at det ikke er muligt at eksfolierende. Hvis dette er tilfældet, blød områder i ren acetone, indtil limen opløser nok til at trække huden fra hinanden. Tvinger denne proces kan rive åbne huden, så vær tålmodig og arbejde huden apart langsomt.

• Brug et stykke vat dyppet i olivenolie eller vegetabilsk olie til at gnide off de sidste resterende bit. Dette tillader dig at skrubbe lidt hårdere uden at rive din hud åben med til exfoliate. Olien også fugter.

• Vask dine hænder grundigt. Når du har fjernet alle lim, er det vigtigt at vaske dine hænder grundigt med sæbe og vand for at fjerne enhver resterende kemiske rester.

• Fugter. Gorilla lim. udtørrer huden. Bortset fra, at den intense friktion fra eksfolierende og gentagne hånd-vask sandsynligvis vil strippe din hud af naturlige olier eller forårsaget mild irritation. Brug en god håndlotion til at lindre området.

Tips & advarsler

  • Bære handsker, når du anvender gorilla lim til yderligere projekter. Ring Gorilla lim. kundeservice med spørgsmål på 1-800-966-3458 fra 08: 00 til 5 pm EST mandag til fredag. Kontakt gift Center på 1-800-420-7186 med bekymringer eller spørgsmål.
  • Hvis du er bekymret for din eksponering for gorilla lim, ringe til skadestuen eller kontakte din læge straks.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com