Sådan Cook med jorden tørrede bønner

Højt indhold af fibre og protein og lav i fedt og salt, bønner er især vigtige i vegansk og vegetarisk kost, hvor de giver meget nødvendige ernæring. Selvom du kan brugte dåse bønner, tørrede bønner faktisk indeholder mindre natrium og færre konserveringsmidler, og er sundere for dig. Bruge tørrede bønner eller bønne mel til at tilføje ernæring og smag til næsten enhver opskrift og tykkere supper og sovse.

Instruktioner

• Afmåle beløbet af bønne mel du har brug for din opskrift. Spred det på en flad overflade og sørg for det er rent. Selv bønner kan indeholde sten, stykker af anlægget og bønner, der er tørret eller visne.

• Bruge bønne mel til at erstatte standard hvedemel i enhver opskrift. Erstatte hvedemel med 1/4 så meget bønne mel (bønne mel vil udvide betydeligt, når væsken er tilføjet). Tilføje et par spiseskefulde af bønne mel til dine tørre kager, cookie eller muffin mix for ekstra ernæring.

• Tilføje ekstra ernæring til nogen opskrift af kombinerer hvede og bønne mel i stedet for at erstatte hvedemel helt. Bland et par teskefulde af bønne mel med en ækvivalent mængde vand og føje den til din eksisterende opskrift.

• Tilføj bønne mel til supper og sovse tilføje ernæring eller fortykkes sauce. Hvis du ønsker at gøre din supper mere nærende, tilføje lige store mængder af bønne pulver og vand. Hvis du fortykkelse en suppe eller sovs, tilføje bønne pulver alene at tage nogle af væske i din opskrift.

For en hurtig, enkel og sund hjemmelavet suppe, kombinere nogle jorden tørrede bønner med vand og kog i tre minutter. Efter smag, tilføje din egen pasta og grøntsager.

• Altid tage i betragtning, at disse bønner er tørret og vil udvide. En grov vejledning er der 1 kop tørrede bønner vil lig 3 kopper kogte bønner.

Tips & advarsler

  • Nyre, pinto og sorte bønner er de mest almindelige bønner bruges til tørring.

© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com