Hog halsende begivenheder i Texas

Hog halsende begivenheder i Texas

Hog halsende er primært en sport, men nogle gange teknikken der bruges til jagt. To hunde er udgivet i en arena, som indeholder en vilde hog. Hundene skal derefter hjælpe handlere til at holde hog på ét sted for en bestemt periode (normalt 10-15 sekunder). Hundene bliver "bay" hog---bark i sit ansigt, indtil det stopper kører--- så handlere skridt fremad med skjolde, holder hog standset før uret løber ud. Et point system bestemmer, hvilket hold i sidste ende vinder konkurrencen.

Jagten på sultne

Hog halsende begivenheder i Texas

Jagten på sultne donerer alt kød til fattige.

Dette er en årlig begivenhed blev afholdt i Hallettsville, Texas den første weekend i marts. Hog baying regler for denne konkurrence er forskellige fra typiske hog halsende begivenheder i, at denne konkurrence foregår i feltet, dommere og tilskuere. Deltagerne vil jage wild hogs på open range, skyde hog, mens det sammenkoblede (holdes i ét sted) af en eller flere hunde. Vinderne vil blive bestemt af den samlede vægt af de to største hogs bragt en 42-timers periode. Der er pengepræmier for jægere, og kødet er givet til lokale fødevarer pantries og missioner.

De rigtige McCoy

Hog halsende begivenheder i Texas

Afholdes hvert år på den tredje lørdag i juni i McCoy, Texas, byder denne hog baying konkurrence trofæer til vinderen i hver af seks kategorier. Disse er hvalp bay, unge og gamle bay, en hund bay, to hund bay, højeste punkt hund og gris scramble. Hogs i denne konkurrence er ikke dræbt som en del af konkurrencen. Hunde skal kun bay hogs, og enhver bidende vil forårsage hund at miste point, eller at blive diskvalificeret. Startgebyr er $15 per hund pr. post.

Texas Shootout

Hog halsende begivenheder i Texas

Hogs som denne får "sammenkoblede" af hunde i konkurrencen.

En månedlig hog baying begivenhed, Texas Shootout afholdes den sidste weekend i hver måned. (Hvis der er en ferie bugten vil blive afholdt i weekenden før.) Begivenheder er hvalp bay, med en post gebyr på $15, gamle og unge bay, startgebyr $30, kids' gris chase, gratis, to hund amatør, $30, to hund pro, adgangsgebyret på $50, en hund amatør, $25, og en hund pro, $30. Trofæer vil blive givet for første gennem tredjepladsen i hver division. Én og to hund pro kategorier vil modtage et trofæ plus præmie penge. Som med andre baying begivenheder, hunde ikke er tilladt at bide hogs, og hogs er kun at være sammenkoblede, ikke dræbt under konkurrencen.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com