Den hurtigste måde at skræl kartofler

Når du har brug at skrælle en bunke af kartofler i en fart, kan opgaven virke skræmmende. Mens parboiling kartoflerne, kaster dem i koldt vand og glide ned af deres skind kan få arbejdet gjort med en mindre indsats - kræver metoden mere end 20 minutters kogende. Når tid er en faktor, er en gammeldags vegetabilsk skrællekniv din bedste satsning. Med lidt øvelse og god teknik, kan du lære at skrælle kartofler meget hurtigt ved hjælp af dette enkle værktøj.

Instruktioner

• Skyl kartoflerne grundigt under kølige, rindende vand. Krat hver enkelt for at fjerne snavs eller snavs, så tør kartoflerne med en ren køkkenrulle. Dette vil bidrage til at gøre dem mindre glat, så du kan holde dem mere sikkert mens peeling.

• Greb en af kartofler i din ikke-dominerende hånd. Putte fingrene ud af den måde at forlade et klart strækning langs toppen af kartoflen. Dette vil lade dig skræl kartoflen uden udskæring fingrene. Afhente skrællekniv i din dominerende hånd.

• Lægge bladet på skrællekniv mod toppen af kartoflen. Mærke til formen af dit skrællekniv; Hvis dens blade er parallel med håndtaget og synes at være dybest set en udvidelse af håndtaget, holder du en Lancashire skrællekniv. Hvis på den anden side klingen er vinkelret på håndtaget og håndtaget opdeler i en "Y" til at holde bladet, du med et "Y" skrællekniv.

• Køre skrællekniv langs kartoffel, bare nok pressionsmiddel til at skære ud af huden. Hvis du bruger en Lancashire skrællekniv, bringe skrællekniv mod dig selv at gøre dette. Hvis du bruger et "Y" skrællekniv, skubbe klingen væk fra dig selv. Fortsætte med udskæring af strimler af huden, dreje kartoffel lidt når det er nødvendigt, indtil din kartoffel er nøgne. Gentag denne proces på hver kartoffel. Som du praksis, vil du opbygge hastighed og være i stand til at skrælle kartofler meget hurtigt.

Tips & advarsler

  • Hvis du har en, kan du endnu hurtigere skræl dine kartofler i en elektrisk kartoffelskræller. Denne enhed skræller kartoflen for dig. Processen er hurtig og skåner dine håndled og arm smerter af peeling kartofler manuelt.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com