Kan jeg bruge gurkemeje pulver i stedet for jorden sennep?

Kan jeg bruge gurkemeje pulver i stedet for jorden sennep?

Både gurkemeje pulver og jorden sennep er gule og er almindelige ingredienser i krydderi-sennep. Men som krydderier give de forskellige varianter. Gurkemeje er en rod krydderi populære i Indien og er værdsat mere for den rige gylden nuance giver mad snarere end dens milde smag. Jorden sennep er lavet af sennepsfrø kendt for deres udtalt bid.

Oprindelse

Jorden sennep er lavet af en af fire former for sennepsfrø, der varierer i smag fra varm til mild. Brun og sort sennep frø, ofte lettest findes i specialbutikker, anvendes hele og ristet for flavoring karryretter; hvide og gule frø giver kroppen til krydderi-sennep. Gule og brune frø er normalt kombineres for at gøre jorden sennep. Gurkemeje pulver kommer fra rhizom, eller rootlike stilk, en plante, der er medlem af familien ingefær. Mild og muggen i smag med en orange-gul nuance, gurkemeje har været populære i Indien i århundreder som et farvestof til både tekstiler og mad.

Bruger

Både jorden sennep og gurkemeje pulver har flourlike konsistenser og ses ofte som ingredienser i karry krydderi blandinger. Gurkemeje er den ingrediens, giver karry sin farve, mens jorden sennep giver karry dens bid. Både krydderier bruges ofte i indisk madlavning og er fine krydderier for simpelt bearbejdede grøntsager, fisk, kød og kerner.

Erstatte

Ved hjælp af gurkemeje pulver i stedet for jorden sennep i karry krydderi blanding eller sauce resultater i en mildere parabol. Cooks synonymordbog anbefaler i stedet erstatte peberrod eller wasabi for jorden sennep; cayennepeber pulver eller tørrede chilier er andre måder at erstatte kick du ville få fra den tør sennep. Hvis ikke du er fan af krydrede retter, foretrækker du måske gurkemeje substitution: Brug gurkemeje i stedet for jorden sennep i noncurry opskrifter såsom kartoffel salat resultater i en mildere smag med en dybere guld farve.

Tips

Gurkemeje bruges bedst i små mængder på grund af sin jordnær, melet smag. Ligesom alle tørrede krydderier intensiveres gurkemeje i smag jo længere det kokke, så smager efter 5-10 minutter af simmering eller blanding før du tilføjer mere er en god idé. Gurkemeje kan også plette dit tøj eller hænder og er en økonomisk erstatning for safran.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com