Hvordan til at blive tykkere en chokolade Gnache

Hvordan til at blive tykkere en chokolade Gnache

Ganache er en slags glasur glasur, der er fremstillet af en blanding af smeltet chokolade og piskefløde eller smør. Frisk ganache er typisk en tynd konsistens, som gør det muligt at blive hældt over toppen af kager, cupcakes og cookies til en jævn belægning. Dog kan du tykkere det ind i en glasur til at sprede med en kniv eller til brug i en glasur taske. For at blive tykkere en chokolade ganache, behøver du mellem fem minutter og to timer.

Instruktioner

• Hæld ganache i en skål og pisk med en elektrisk mixer på høj i 30 sekunder. Skrab siderne af skålen med en silikone spatel. Gentag den blanding og skrabning proces seks gange.

• Placere ganache i køleskabet, hvis det ikke er så tyk som du ønsker. Check på ganache hver 15 minutter, kanterne vil hærde før centrum. Fjerne det fra køleskabet når kanterne begynder at hærde.

• Skrabe den hærdede ganache ind i midten af skålen og pisk med el-mixer endnu engang om det stadig er for tynd. Stop efter 15 sekunder og Skrab siderne af skålen. Gentag den blanding og skrabning proces fire gange.

• Køleskab ganache i længere tid, hvis det er stadig ikke tyk nok. Ganache vil henvende sig til en fudge-lignende konsistens hvis du nedkøle det i mere end to timer.

Tips & advarsler

  • Opbevares i køleskab enhver sidesten ganache i fem timer, lav små kugler af chokoladen og rulle dem i hakkede nødder for en hurtig behandling.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com