Sådan får du gratis flyselskab Miles

Sådan får du gratis flyselskab Miles

Hvis du allerede har et bonusprogram konto med mindst ét luftfartsselskab, men du ikke flyver ofte nok til at optjene miles hurtigt kan du tjene gratis miles på andre måder. Ved hjælp af en kombination af købmænd og tjenester, kan din gratis miles tilføje op hurtigt uden flyvende. Brug følgende strategier til at samle gratis airline miles til din næste ferie.

Instruktioner

• Tilmeld dig for et nyt kreditkort. Kreditkort selskaber er kappes om forbrugerne og nogle tilbyder meget gode tilbud om undertegnelse. Vær opmærksom på årlige gebyrer, dog. Kort, der tilbyder gratis miles til dine daglige indkøb ofte har årligt medlemskab gebyrer; Sommetider, disse gebyrer er givet afkald på det første år men vil blive opkrævet i de efterfølgende år. Også være opmærksom på, at du muligvis skal bruge en vis mængde af penge i en kort periode af tid til at kvalificere sig til de frie miles. Læs kreditaftalen nøje at vide præcis, hvad du skal gøre for at få de gratis miles.

• Leje en bil fra en national biludlejningsfirma, der vil tilføje miles til din konto. For eksempel, kan Hertz du indsamle point hver gang du leje en bil, og du kan indløse dem til flyselskab miles med en af deres flyselskabspartnere. Du skal tilmelde dig i deres #1 Club program til at begynde at indsamle point.

• Book et hotelophold i en hotel at partnere med dine frequent flyer mile flyselskab. For eksempel tilbyder Marriott kunder to miles per dollar brugt på deres hoteller og partner egenskaber.

• Køb på din favorit butikker gennem et flyselskab website at indsamle miles for hvert køb. Nogle af tilbud giver dig fem, 10 eller flere miles per dollar du bruger.

• Tilmeld dig e-Miles, e-belønninger eller en lignende tjeneste, der tilbyder gratis miles i bytte for visning reklamer eller udfylde spørgeskemaer. Du samle miles for hver tilbud du se og når din ophobning når op over en bestemt tærskel dem miles vil blive indsat på kontoen bonusprogram. Selvom du akkumulere kun et par miles på et tidspunkt, tid investeringen--et par minutter en dag--er også små.

• Tilmeld dig MyPoints. MyPoints svarer til e-Miles og e-belønninger, men i stedet for direkte indsamling airline miles til visning af tilbud, du samler point for shopping, surfe på internettet, spille spil eller tage undersøgelser. Du kan derefter indløse point til flyselskab miles på United Airlines.

Tips & advarsler

  • "Double-dip" at øge din gratis miles. For eksempel, hvis du ophold i et hotel, der giver dig to miles for hver dollar, du bruger på dit hotelophold, kan du betale for at hotelophold med et kreditkort, der også giver dig to miles for hver dollar, du bruger på et hotelophold.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com