Hvad slags brød er bedst med Spinat Dip?

Hvad slags brød er bedst med Spinat Dip?

Alle elsker en lækre spinat dip. Serveret på store eller intime parter, før middag på din favorit restaurant eller hjemme efter en snack, opfylder spinat dip. Hvad at sætte det på er ofte et spørgsmål om smag, men matcher den perfekte brød med en lækker spinat dip kan være en kombination af out-of-denne-verden.

Pitabrød

Pitabrød er en klassisk korte af middelhavsretter. For nogle Spinat Dip, især på store partier, er pita brød trekanter en stor kamp. Let at få fat i og dyppe, disse lækre flade brød supplere den cremet smag af spinat dip. Pitabrød er et fælles akkompagnement til restaurant Spinat Dip. Bage dit eget eller købe en pakke i butikken. Tjene varmet til en speciel effekt.

Sprøde brød

En god sprøde brød brød også par godt med spinat dip. Finde et brød på den lokale bager eller opsøge en opskrift for dig selv. Tænke i brød anvendes til en crostini eller bruschetta. Skære det brød i 1/2-inch skiver og servér regelmæssig eller ristet. For en ekstra bit af panache, gnid skiver med olivenolie, top med hvidløg og toast i ovnen i en crusty hvidløg brød køretøj for din spinat dip.

Brød Bowl

Party forretter er mere imponerende med en kreativ servering metode. Købe en runde stykke brød, der er relativt høj. Skære en konisk form fra top til midten af brød til at skabe en smuk brød skål. Hæld spinat dip i skålen med brød og tjene med opskåret stykker brød skål top, pitabrød eller tortilla chips. Selvom brød skål kan gå uforbrugt for størstedelen af spinat dip tid på bordet, er metoden servering kreative og uventet fancy.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com