Kan du male Instant jorden Espresso for at gøre Espresso pulver til bagning?

Kan du male Instant jorden Espresso for at gøre Espresso pulver til bagning?

Mange opskrifter på brownies, cookies, kager og chokolade desserter kalder for espresso pulver, men denne hemmelige ingrediens er muligvis ikke på din supermarkedernes hylder. Ikke kun kan du bytte instant espresso for espresso pulver, du kan erstatte en bred vifte af produkter, espresso og kaffe. De kan ikke give den samme smag som espresso pulver, men de vil komme tæt på det.

Instant Espresso

Instant jorden espresso gør en ideel erstatning for espresso pulver, og er meget nemmere at finde. Fordi instant espresso er allerede malet til fint espresso krystaller, behøver du ikke at male det igen til brug i bagning. Erstatte et tilsvarende beløb af instant jorden espresso for espresso pulver ved bagning.

Andre tør erstatninger

Instant kaffepulver og frysetørret kaffepulver, helst mørke roast, kan også erstatte espresso pulver. Da almindelig kaffe ikke er så stærk som espresso, anbefaler professionel baker Alice Medrich, ved hjælp af 25 til 30 procent flere kaffepulver end espresso pulver i din opskrift til en mere robust kaffe smag. Hvis du kun har kaffe eller espresso bønner på hånden, kan du fint formalet bønner til brug i bagning. Hvis du gør dette, bruge mindre end det beløb, der opfordrede til i opskriften, da haven er frisk og ikke brygget.

Flydende erstatninger

Hvis du har espresso grunde, overveje at gøre espressokaffe til brug i opskriften i stedet for espresso pulver. Erstatte et tilsvarende beløb af flydende espresso for espresso pulver. For at undgå at indføre mere væske i opskriften, trække dette beløb fra væsker i din opskrift. For eksempel, hvis din opskrift efterlyser 1 kop kærnemælk og du har tilføjet 2 spsk af espresso, reducere mængden af kærnemælk af 2 spsk.

Om Espresso pulver

Espresso pulver kommer fra espresso bønner, der har allerede været jorden og brygget. Brygget haven er tørret ud, derefter malet til et fint pulver. Du kan gøre din egen espresso pulver ved tørring espresso grunde og bruge et krydderi slibemaskine eller morter og støder til at oprette et pulver.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com