Sådan bære en viktoriansk Hat

Sådan bære en viktoriansk Hat

Når iført en viktoriansk hat, være sikker på at have resten af udseendet, eller i det mindste et par centrale elementer. Victorianske hatte suppleret en victorianske woman's frisure. Så inden du sætter hat, overveje fastsættelse dit hår op victoriansk stil. Feje det tilbage med et væld af krøller eller tilføje nogle højde til dit hår ved at stable det. Dette vil også give dig noget at fastgøre din hat på. Ud over det, overveje at tilføje et par andre tilbehør for at forbedre din victorianske look, som en bred krave halskæde eller et sjal.

Instruktioner

• Aborre din hat på toppen af dit hoved, afbalanceret og centreret. Den forreste randen skal dyppe lidt i front.

• Bære hatten på en lille rakish tilt, vinklet til den ene side i stedet for centreret, hvis du foretrækker. Dette er også passende for en viktoriansk hat.

• Pin hat på plads med hat pins. Dette vil kræve, at du har en egnet til fastgørelse frisure. Blot indsætte lange hat pin gennem én side af hatten, gennem din frisure, og lad spidsen kommer tilbage ud på den modsatte side af hatten. Bruge to, en fra hver side, for at forankre din hat.

Alternativt, kan du fastgøre fra den ene side af hatten. Indsætter pinkoden i hatten, at skubbe det igennem håret derefter tilbage ud på den samme side af hatten, meget som du ville skubbe en pin gennem en revers. PIN med den spidse ende mod bagsiden.

• Tilføje et sjal, en stor rømning eller krave halskæde til at supplere din victorianske hat.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com