Populære Hairstyles for sorte kvinder

Sorte kvinder almindeligvis har krøllet eller kinky hår, der er meget alsidig og kan bæres i naturlige, udrettet og krøllede stilarter. Tendenser i sort frisurer ændre ofte; men nogle populære 2010 frisurer er krøller, naturlige stilarter og halv-barberet Mohawkerne, som båret af nogle sorte berømtheder.

Krøller

Store bølget krøller er populære, båret af sorte berømtheder som Beyonce. Oprette store krøller på rent, tørt hår ved hjælp af en stor-barreled krøllejern. Krølle dit hår begynder ved nakken og arbejde din vej mod forsiden af dit hoved. Når du har krøllet hele dit hår, bruge fingrene til at adskille krøllerne og tilføje fylde. Brug en lys holding spray til at holde bølger på plads.

Naturlige stilarter

Naturlig frisurer som drejninger, kinky krøller og locs er også populære for naturligt tekstureret hår, der ikke er blevet udvidet eller kemisk afslappet. Naturlige stilarter er blevet mere populær som sorte kvinder lader sig inspirere af berømtheder som Tyra Banks og Jill Scott, der bærer deres egne naturlige hår.

Halv-barberet Mohawk

Den halv-barberet Mohawk har taget med berømtheder--Rihanna og Mel B. bære dem godt. Yngre berømtheder som Willow Smith har også sprunget på vognen. Hvis du vælger ikke for at barbere halvdelen af dit hår, kan du i stedet fransk fletning eller pin det tilbage til det samme udseende.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com