Hvordan man laver parfume

Hvordan man laver parfume

Hvordan vil du gerne have din egen signatur duft, der dvæler i et rum eller i sindet af at særlige nogen længe efter du har taget din orlov? Det er spændende at vide, at din personlige duft er unik for dig og at ingen andre nogensinde vil kunne gå ud og købe den samme duft. At gøre din egen parfume er nemmere end du måske tror. Med de rigtige ingredienser og en enkel formel, er du godt på vej til at one-of-a-kind væsentligste, der repræsenterer dig og kun dig.

Instruktioner

• Vælge de rigtige æteriske olier. Du skal bruge nogle for at være din parfume base, mellemste og øverste "noter". Du skal også bruge en æterisk olie til at fungere som en bro eller bindemiddel for de andre tre. Parfumer er blandet efter en formel, der omfatter tre dele eller noter. Den base note er den stærkeste og længste varig, mens den øverste note er den letteste og første til at sprede. Når du vælger din æteriske olier, du kan bruge så få eller så mange som du kan lide, men brug af tre separate duft lag med et bindemiddel er den generelt accepterede struktur til at bygge en parfume. Her er en delvis liste over æteriske olier kategoriseret som bindemidler, base, mellemste og øverste noter. Base: cedertræ, kanel, patchouli, sandeltræ og vanille. Midten: fed, geranium, citrongræs, flaske muskatnød, neroli og ylang-ylang. Top: bergamot, lavendel, citron, lime, neroli, rose, jasmin og frugthave. Bindemiddel: vanilla og lavendel.

• Sted 8 dråber af din base-Bemærk æteriske olie, efterfulgt af 8 dråber af din midt note og endelig 8 dråber af din top note i 2 1/2 ounce vodka. I sidste ende din duft bør følge følgende formel: 15 til 30 procent æterisk olie, 70 til 80 procent ren kornalkohol (vodka virker bedst) og 5 procent destilleret vand.

• Tilsæt et par dråber af bindemiddel olie til blandingen, hvis dit valg af æteriske olier ikke allerede indeholder nogle.

• Lad blandingen sidde i mindst 24 timer. Jo længere blandingen står, desto stærkere bliver duften. Lad det stå, så længe du skal for at opnå den rigtige kombineret duften af olierne.

• Tilsæt 2 tbsp. destilleret vand til æterisk olie-vodka blandingen. Bland godt.

• Tilføj et par dråber glycerin som fiksativ at hjælpe duften holder længere. Bland godt.

• Før kan nøjes med blandingen, hæld det i en parfume flaske gennem et kaffefilter. Filteret vil fungere som et filter for alle partikler, der er efterladt fra olier og udpakningsprocessen.

Tips & advarsler

  • Når du vælger æterisk olie dufte, der appellerer til dig, Vær forsigtig--i hvert fald indtil du få nogle erfaringer med at arbejde med æteriske olier. Olierne er essensen eller duft essensen af de ting, de er udvundet. De er meget stærke i deres ren, ufortyndet form. Lidt af olien går meget langt.
  • Din lugtesans kan undertiden synes overvældet ved udtagning af flere æteriske olier. For at rense den nasale ganen, holde kaffebønner eller kaffegrums omkring 6 inches fra din næse og puste i flere gange. Kaffen rydder den nasale cortex af dufte det har absorberet.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com