Hvordan man hængekøje Camp på offentlige arealer i South Carolina

Hvordan man hængekøje Camp på offentlige arealer i South Carolina

South Carolina har et mildt klima med strande, skove, floder, søer og overdrev. Inden for staten er nationale skove, staten camping områder og kommunale parker eller offentlige arealer. Nogle af disse offentlige arealer giver mulighed for camping, campingpladser og i visse tilfælde ubegrænset baglandet adgang. På grund af det milde klima i staten gør hængekøje camping en attraktiv camping mulighed, da det giver mulighed for køling breezes til svæver over dig, mens du nyder nat under stjernerne.

Instruktioner

• Reservere en camping spot på en af campingpladser i Francis Marion eller Sumter statsskovene, føderale offentlige arealer inden for staten South Carolina. Hovedet til de Francis Marion National Forest hvis du ønsker at bo nær kysten. Gå indre til Sumter National Forest hvis du ønsker at campere i tætte skove eller i nærheden af floder, brooks og vandløb.

• Check med forest rangers, når at få din National Forest camping tilladelse (hvis camping i en af de forreste land Campingpladser). Der er gebyrer for brugen af frontcountry campingpladser. Spørg om opdaterede brand restriktioner, brænde import forbud, eller andre regler for campingpladsen. Kæledyr er tilladt i National Forest campingpladser giver de bindes (6 fod eller mindre længde) på alle tidspunkter i campingpladser.

• Bede om en campingplads med træer, helst en med træer ikke længere end otte fødder fra hinanden, så du har plads til streng hængekøje op. Da South Carolina har et mildt og fugtigt klima, er myg og andre irriterende fluer fremherskende. Sove i hængekøje under en bug net, hængte over hængekøjen og falder over dens sider.

• Dækker dine sko med en åndbar klud om natten og sæt dem ved siden af et træ. Ved hjælp af gamle strømpebukser over skoen åbning tillader skoen for at luft ud uden at lade insekter og edderkopper kravle ind i skoen (noget der er rigelige i South Carolina).

• Hængekøje lejr på en af statens campingpladser. Eksempler omfatter søen Hartwell rekreativt område, Huntington Beach State Park og Croft stat naturområde. Gebyrer for brug af campingpladser i disse parker. South Carolina har over 3.000 campingpladser blandt sine parker og rekreative områder. Kigge efter campingpladser, der giver mulighed for telt camping, som det er tilladt at hængekøje camp i disse områder.

• Hovedet i statsskovene på vandring og camping stier for ingen bruger gebyr baglandet "primitive" hængekøje camping. Check med rangers før overskriften ud på stier om brand restriktioner og kæledyr. Pack en slange bide kit, bug spray og netting.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com