Resorts i McKean, Pennsylvania

Resorts i McKean, Pennsylvania

McKean County i det nordvestlige Pennsylvania tiltrækker fiskere, jægere, vandrere og outdoorsmen. I nærheden af den uberørte Allegheny National Forest, vandrestier, skiløb eventyr, snescooter kører og mountain vistas tiltrække mennesker i alle aldre. Lodge at Glendorn og den Penhills Club, både i Bradford, Pennsylvania, og Olmsted Manor Retreat Center i Lulow, Pennsylvania, tilbyder luksusindkvartering. Peek 'N Peak Resort and Spa, på tværs af New York state line, er nær McKean County. Alle de resorts nævnt er omgivet af Allegheny bjergene.

The Lodge at Glendorn

Resorts i McKean, Pennsylvania

Flyve fisk for ørred i Fuller Brook.

Ophold på Lodge at Glendorn i Bradford, Pennsylvania, hvis du er på udkig efter top-notch accommodations i rustikke omgivelser. Vandretur i de omkringliggende Allegheny bjerge, flyve fisk for ørred i Fuller Brook, gå på jagt efter ryper med veluddannede fugl hunde i løbet af efteråret og vintermånederne eller flyde ned ad floden Clarion på en drivende båd. Hotellets restaurant tilbyder gourmetkøkken, og spaen giver forskellige typer af massage samt ansigtsbehandlinger, manicure og pedicure.

Pennhills klub

Resorts i McKean, Pennsylvania

Bliv medlem af Pennhills klub, hvis du er en golfspiller.

Bliv medlem af Pennhills klub, hvis du er en golf entusiast. Ligger to miles syd for Bradford, Pennsylvania, tilbyder klubben arrangementer for senior og junior spillere. Ikke-medlemmer er velkomne til at spille i løbet af sommeren på denne prisbelønnede 18-hullers golfbane. Reserve klubhus for familie, sociale, bryllup eller corporate events. Pennhills Club er medlem af USGA. Værelserne er ikke tilgængelige.

Olmsted Manor Retreat Center

Olmsted Manor drives af Methodist Church.

Tage en uddannelse kursus, hvis du er medlem af Methodist præster på Olmsted Manor. Tilbagetoget opfordrer også samfundet beboere til åbent hus i julen. Lunde Lodge på egenskaben retreat rummer 42 Gæster, og den nærliggende herregård har plads til 12 voksne. Hickman Hall, mellem Lunde Lodge og Manor, er konferencecenteret. Indstillingen er beliggende i Ludlow, Pennsylvania, i Allegheny bjergene, perfekt til vandre- eller afslappende.

Peek 'N Peak Resort and Spa

Resorts i McKean, Pennsylvania

Peek 'N Peak har 27 skiløjper.

Overveje Peek 'N Peak Resort and Spa for en sne skiløb eventyr på en 27 pister. Det året rundt feriested i Clymer, New York, er omkring en mile øst for Pennsylvania state line, og i sommermånederne, tilbyder Golf på landskendt kurser og ridning lektioner. Tour dyreliv helligdomme, eller sejle på Lake Erie. Vandretur langs Allegheny bjergene, eller tage en hestetrukken Kane ride. Besøg antikke butikker, deltage i en præstation af den Chataqua symfoni, eller nyde en dag i hotellets spa.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com