Hvad er sukker terninger lavet af?

Hvad er sukker terninger lavet af?

Sukker terninger er fremstillet af melis og en lille mængde af vand eller sirup, komprimeret og støbt i form af en terning og lov til at tørre. Før den udbredte brug af individuelle pakker sødestof var sukker terninger en bekvem måde at portion kontrol, især til varme drikke.

Målinger

Mens der er ingen standard vægt eller volumen for en moderne sukkerknald, den gennemsnitlige vægt af en sukkerknald er 4 gram og har et rumfang, der svarer til 1 tsk.

Sukker brød

Fordi Europa er en dårlig voksende miljø for sukkerrør, påberåbt sukker raffinaderier der generelt sukkerroer til at producere dette sødestof. Det færdige produkt blev ofte presset ind i form af et brød. Disse "sukker brødene" transporteres med dem. risikoen for skade, som sukker måtte være hakket fra brødet før det kunne bruges.

"Te sukker"

Første markedsført som "te sukker" i Wien i midten af det 19, blev tanken om sukkerknald udtænkt af Juliana Rad, der foreslog det til sin mand, Jakub Krystof Rad, direktør ved en sukkerfabrik, efter at hun var såret, skære et brød en sukker.

"En klump eller to?"

Stramt komprimeret form af en sukkerknald gjorde det velegnet til varme drikke som kaffe, te og visse alkoholholdige drikkevarer. Ritual for forbrug af de berygtede ånd, absinthe, involveret, hælde den grønne spiritus over et sukkerindhold terning ved hjælp af en speciel hulske.

Andre anvendelser

Individuelle pakker af sukker og andre sødestoffer erstattet til sidst sukkerknald på bordet. Sukker terninger har været brugt som en levering system i medicin, såsom oral poliovaccine og ulovlige stoffer såsom LSD.Sukker terninger har også været indrettet til særlige lejligheder og brugt som materiale til craft-projekter.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com