Nem frisurer for sorte kvinder

Sorte kvinder ansigt særlige kampe, når det kommer til deres hår. Teksturen af afroamerikanere hår kan være svært at arbejde med, og nogle kan beskæftige sig med genstridige krøller. Sorte kvinder, dog bør omfavne deres hår tekstur og naturlig stil. Dette kan spare dig penge på behandlinger og styling og indrømme jer hen til nyde dit naturlige hår. Det gør også håret meget lettere at passe. Nem frisurer for sorte kvinder er dem at stoppe kampene type og konsistens af håret og arbejde med det at skabe et sofistikeret look.

Beskåret kort

Nogle sorte kvinder finder, at den nemmeste måde at beskæftige sig med deres hår er til at skære det kort. Heldigvis, de fleste sorte kvinder har funktioner og ansigtsformer, der lover godt for kortklippet hår, hvilket gør dem look sassy og original. Prøv en korte nisse skåret, som Halle Berry sport, eller være mere dristige og vælge summende hår kort over det hele. Effekten er æterisk og sofistikerede, ikke at nævne high fashion. Styling er en brise. Til nisse nedskæringer, blot blande en dab af gel med pomade eller hår voks på dine fingerspidser og tousle håret forsigtigt. For summede hår, vågne op og gå.

Moderne Bob

Hvis du har glat hår, men det knækker let med styling-værktøjer og produkter, prøve en genvej, der fjerner alle blindgyder fra dit hår til at gøre det ser pænere. En skulder-længde eller kortere bob ser moderne, især hvis det har et par gradueret lag eller er kortere i ryggen end det er i front. Denne måde kan du vise den glat tekstur uden torturere dit hår med flad strygejern eller relaxers. Dette er også en god frisure til at skære nogle trendy pandehår ind, som giver håret lidt mere dybde og volumen.

Naturlige krøller

Mange sorte kvinder har kinky, naturlige krøller, som de kæmper med hver dag. I stedet for at bekæmpe tæmme dem, dem til at skabe en naturlig og stolt frisure, som du kan vise. Først, kigge efter en frisør, der har specialiseret sig i at holde sorte kvinders hår naturligt uden hjælp fra relaxers. Hun kan skære i en stil, at lag krøller til at give dem bedre form. Derefter bruge en kombination af stylingprodukter, såsom en curling creme eller gel, fleksibel, for at kradser ind i dit hår, når det er vådt til at definere krøller, og derefter en diffuser til at indstille dem og holde dem ser sund og skinnende. Vis dit naturlige hår og spare tid og penge ved ikke at forsøge at ændre den.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com