Tips til at tabe mave fedt i løbet af dagen

Tips til at tabe mave fedt i løbet af dagen

Mave fedt kan synes umuligt at tabe, især hvis du fører en stressende, travle liv. Motion alene kan ikke få dig de resultater du tørster hvis din daglige vaner fortryde alle dine hårdt arbejde. Enkle ændringer i din daglige rutine kan give dig en kant i slaget ved abdominal bule. Kæmpe mave fedt den smarte måde ved at indarbejde sunde ændringer i din livsstil.

Chill Out

Stress gør du fedt. En 1994 undersøgelse udført på Yale University analyseret cortisol niveauer og taljen til hofte ratio i kvinder under timet math forsøg. Den undersøgelse, som blev offentliggjort i "Fedme forskning", afslørede en direkte sammenhæng mellem kortisol--hvilket er udgivet i hjælpeløs stressende situationer-- og abdominalt fedt. Undgå skadelige, opfedning stress ved at reducere tid crunches i dit liv. Vent ikke til sidste øjeblik til at fuldføre et projekt. Ikke Tag mere end du kan fuldføre inden for en tildelte tidsramme. Tager tingene lettere på arbejdet og i livet kan hjælpe med at holde dem cortisol niveauer ned. Ikke kan undgå stress? Prøve affyret nogle C-vitamin for at modvirke cortisol.

Alt for mange æbler om dagen

Frugt indeholder masser af næringsstoffer du har brug for, men det kan også gøre dig fed. Bær er finger-slikke godt, fordi de er fulde af fructose sukker. En 2009 undersøgelse på UC Davis opdagede at fruktose-sødet drikkevarer kan øge mave fedt og reducere insulinfølsomhed. Dette betyder ikke, du bør undgå frugt; bare ikke binge. Mådehold er nøglen i alle kostvaner, og selv frugt kan være problematisk for at tabe sig, hvis du overindulge. Være særligt på vagt over for varer, der kombinerer en masse frugt. Tætte frugt snackbarer kræver whopping kopper af frugt, herunder sukkerholdige datoer, der holder alle deres kalorier, når de får kondenseret i mindre portioner.

Gå nødder!

Fortvivl ikke, du behøver ikke at gå sulten; der er snacks til rådighed til at gør dig tyndere. En 2012 undersøgelse på University of Oklahoma fandt, at protein kan reducere abdominalt fedt. Spise en håndfuld mandler for din snack i stedet for en smoothie; mandler holde din sult cravings og give din krop med protein. Æg er en stor kilde til protein samt. Knæk åbne et Hårdkogt æg, eller nosh på nogle deli kød i mellem måltiderne til at holde din mave fra brummende. Når du spiser en sandwich, Sørg for at bruge hele korn brød i stedet for raffineret hvidt brød. En 2012 gennemgang af kosten undersøgelser afslørede, at raffineret brød fører til overskydende abdominalt fedt.

Kom op

Mødet er at dræbe dig. Du kan tabe mave fedt og udvide dit liv ved at få ofte i løbet af dagen, helst en gang i timen, ifølge Mayo Clinic. Bare at komme og få dit blod flyder kan tilbageføre mange af de problemer, en stillesiddende livsstil medfører. Pop hovedtelefoner i dine ører fra en MP3-afspiller og boogie i dit kontor i to minutter hver time. Gå op og ned et sæt trapper. Stå op for telefonopkald. Gøre dit skrivebord til et fitnesscenter ved at bruge det for pushups. Bare laver nogle aktivitet, når en time kan gøre en betydelig forskel.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com