Hvordan man sæson en ny Gas Char-stege Grill

Hvordan man sæson en ny Gas Char-stege Grill

Char-stege er en populær USA-baserede handels og consumer køkkentøj producent af griller, grill værktøjer og grill. Grill sengen, der kommer udstyret på en Char-stege gasgrill skal være korrekt behandlet og krydres efter første brug til at sikre, at det ikke ruster, og er klar til at blive kogt på. Mange Char-stege grill kommer nu med tykke og tunge støbejern grillplader, der fordeler varmen mere jævnt end dens rustfrit stål modparter. Men uanset om det er støbejern eller rustfrit stål grill plader krydderier processen forbliver den samme.

Instruktioner

• Spray indersiden af grillen generøst, herunder det øverste låg og madlavning godt. Dette vil hjælpe med at forhindre rust, fordi når grillen er opvarmet senere vil det skabe en tætning mod fugt.

• Dyp rag i grøntsager, majs eller raps olie og tørre begge sider af grillplader med olie, belægning dem jævnt.

• Placer grillplader i deres korrekte placeringer på grillen og tænde grillen. Sæt grillen til lav eller middel varme. Luk låget og lad det sæson for to timer.

• Sluk grillen og lad det køle. Det er nu klar til hverdagsbrug.

Tips & advarsler

  • Brug aldrig sæbe eller vaske-og rengøringsmidler på din grillplader. Vaske-og rengøringsmidler vil tørre krydderier og få det til at ruste. I stedet købe en stålbørste og rengøre grillen efter hver brug med nogle varmt vand, hvis nødvendigt.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com