At tage en gammel tæppe ud af en bas båd

At fjerne den gamle løber er en vigtig del af renovering en bas båd. Du bliver nødt til at gøre dette hvert år, som gamle tæppe bliver snavset og slidt. Tæpperne er anvendt for komfort og beskyttelse på alle vandrette flader inde i båden--bunden og pyntede--herunder opbevaring rum luger. Båd tæpper er normalt holdt nede med tæppe lim eller Indsæt i stedet for negle eller hæfteklammer. Du bliver nødt til at fjerne selvklæbende. Mens ikke teknisk svær, dette er en arbejdskrævende og tidskrævende proces, og en assistent kan gøre dit job meget lettere.

Instruktioner

• Begynd nysgerrige op den gamle tæpper. Bruge en lille mængde af acetone opløser limen og lette tæppe fjernelse. Hæld acetone sparsomt direkte ind på del af tæppe du fjerner-det vil suge igennem til den underliggende lim. Når limen er løsnet, er der flere værktøjer du kan bruge til at trække op gulvtæppet. Disse omfatter tænger for gribende kanten af tæppet, en krage bar for nysgerrige op tæppe og box kuttere at udelade genstridig stykker. Hvis du vil bruge knæbeskyttere til at afbøde knæene, mens du arbejder. Få din assistent hjælp til at trække og rulle store dele af gamle tæppe.

• Fjerne alle opbevaring rum låg og deres hængsler. De fleste hængsler er holdt på plads af rustfrit stål skruer eller aluminium pop nitter. Du kan bruge en skruetrækker til at tage ud skruerne, men pop nitter bliver nødt til at være brudt ud. Gøre dette ved centrering en skruetrækker i midten af nitte og trykke ned på håndtaget med en hammer, bryde nitte i to stykker. Du bliver nødt til at erstatte nitte senere. Bemærk, at hvis nitter er lavet af rustfrit stål, kan du nødt til at ty til at skære igennem dem med en nedstryger.

• Fjern selvklæbende fra dæk og rum låg. Den bedste måde at gøre dette er med en kombination af acetone og skrabe. Du bør bære kemikalie-bevis arbejdshandsker for denne proces. En meget lys anvendelse af acetone løsner den lim, som derefter kan fjernes med en skraber. Mens ikke svært, er det en tidskrævende og besværlige proces. Det er imidlertid nødvendigt at fjerne alle spor af limen, og tæppe fibre, før du kan sætte på ny løber.

Tips & advarsler

  • Vær sikker på at bære kemikalie-bevis arbejdshandsker, når du bruger acetone. Være meget forsigtig med at bruge acetone, der er meget brandfarlige. Brug aldrig acetone uden ordentlig ventilation. Fjern selvklæbende fra dæk på et velventileret sted og følg alle sikkerheds retninger på objektbeholderen acetone.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com