Hvordan man kan øge din koncentration med mad

Du har måske bemærket, at på nogle dage, du kan bare ikke synes at koncentrere sig, dine tanker er skjult af tåge og du fokusere mindre og mindre jo hårdere du forsøger. Hvis dette er tilfældet kan du dræne din hjerne. Ikke hen til bekymre, der er et simpelt middel og alt, hvad det indebærer er at foretage tilpasninger du daglige kost. Læs videre for at lære hvordan man kan øge din koncentration med mad.

Instruktioner

• Du skal først og fremmest vurdere jernindhold i din daglige kost. En mangel på jern vil påvirke din koncentration, fordi det er nødvendigt for transport af ilt til din hjerne. Hvis du er lav på jern du begynder at føle træg og din mentale beføjelser vil blive væsentligt reduceret. Fødevarer rige på jern omfatter berigede korn, spinat, bønner, kyllingelever og fuldkorn. Tilføje disse fødevarer til din daglige kost vil holde din hjerne sund og dine tanker klart.

• Vegetabilske kilder til jern er ikke som let absorberes som animalske kilder. Tilføje C-vitamin til din kost vil bidrage til at øge optagelsen af jern. Fødevarer rige på vitamin C omfatter røde peberfrugter, cantaloupe, blomkål, broccoli og citrusfrugter.

• Husk der er en vigtig aminosyre i hjernen kaldet L-tyrosin. L-tyrosin er brugt til syntese af neurotransmittere, der er afgørende for at opretholde mental årvågenhed, fokuseret tænkning og koncentration. L-tyrosin fremstilling er stimuleret af protein-rige fødevarer såsom bønner, nødder og soja.

• Ved, at anden aminosyren i hjernen er L-tryptophan, som serotonin. Serotonin forårsager fornemmelser af afslapning og mæthed. L-tryptophan fremstilling er stimuleret af fødevarer som kulhydrat rig mad og mælk. Ved at undgå disse fødevarer, indtil du er klar til at geare ned du kan opretholde maksimal koncentration.

• At hjælpe din krop rense sig selv af toksiner er en anden måde til at opretholde maksimal ydeevne. Naturlægemidler drikker mælk tidsel, Rødkløver, mælkebøtte og hvede græs vil hjælpe med at fjerne giftstoffer og styrke dit immunforsvar.

Tips & advarsler

  • Rygning har negative virkninger på din tankeproces. Nikotin medfører konstriktion i blodkarrene hvilke kompromiser omsætning. De langsigtede virkninger kan nedbryder antallet af hjerneceller og øge skadelige frie radikaler. Dette vil forsinke dig og gøre dig føle træg.
  • Selv at tage et dagligt tilskud kan gavne din sundhed, det bør ikke anvendes som en ernæringsmæssig erstatning, eller bør de træffes på lang sigt.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com