Billige Alaska ture

Billige Alaska ture

Alaska er en af de mest populære ferie steder i USA, men denne fabelagtige destination giver nogle udfordringer for budgettet rejsende. Mange seværdigheder er sen, og logi er berømt dyrt. Men bare rolig; der er måder at spare penge på din Alaskan ferie og stadig har en stor oplevelse. Efter alt, hvor ellers kan du gå på en gletscher, se en brun bjørn, trække en laks fra en stream, og shop i en storby by - på én dag?

Timing

Alaskas høj rejsesæsonen falder sammen med de varme sommermåneder, kører fra midten af juni til slutningen af August. Alaska.org, der en Alaska travel rådgivning hjemmeside, anbefaler at du besøger staten uden for disse måneder og spar fra 10 til 25 procent på ture og logi omkostninger. Ved at rejse i lavsæsonen, vil du spare penge og undgå folkemængderne.

Logi

Billige Alaska ture

Camping sparer penge på logi omkostninger.

Overveje opholder sig i en seng og morgenmad, hostel, eller camping for at spare på logi udgifter. Alaska Bed and Breakfast Association giver på online-liste over bed and breakfasts i hele landet. Opholder sig i et bed and breakfast kan du opfylde Alaskan beboere, der har intern viden om de bedste seværdigheder og aktiviteter. Hostels er en anden billig mulighed. Alle vandrerhjem har forskellige muligheder, men de fleste giver kollegieværelse-stil logi, fælles badeværelser og fælleskøkkener, så du kan tilberede dine egne måltider og spar penge på mad. Alaska Hostel Association hjemmeside indeholder links til over 25 vandrehjem i hele landet. Hvis du ønsker temmelig rå det, prøv camping. Alaskas offentlige Land Information Center hjemmeside har beskrivelser og links til campingpladser i hele staten. Sørg for at du har de rigtige redskaber for Alaskas uforudsigelige vejr før du går.

Aktiviteter

Vandring eller walking er en billig måde at opleve Alaska naturlige skønhed. Du behøver ikke en tour guide--Alaskas statslige parker og byer tilbyder lettilgængelige gå- og vandrestier. Stier af Anchorage hjemmeside er kort og beskrivelser af stier i og omkring Anchorage. Slackpacker.com indeholder en liste over vandre steder rundt om i staten. Hvis du har jeres hjerte opsat på fiskeri, behøver du ikke at betale en pebret charter. Mange lettilgængelige vandløb og floder kræve bare gear og en fisketegn. Tjekke med de lokale myndigheder for at sikre du er juridisk, før du går.

Spisning

Når det er muligt, anbefaler købe dagligvarer og tilberede dine egne måltider for at spare penge på mad, Leon Unruh af Alaska.com. Søger mindre, hole in the wall restauranter og undgå "turistede" steder, som de har tendens til at have højere priser.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com