Erstatninger for Chili Peppers i Chili Sauce

Erstatninger for Chili Peppers i Chili Sauce

Oprindelse i Amerika, er i dag der mere end 200 forskellige typer af chili, med varierende grader af krydret. Varmen i chili er målt på en skala, kendt som den Scoville skalaen, som kan hjælpe med at bestemme hvilken chilipeber at bruge i din madlavning, afhængigt af hvor meget krydret varme du ønsker. Hvis du ikke kan finde friske chili peber, er der andre krydret erstatninger, du kan bruge.

Tabasco

Selvom Tabasco er kommet til at henvise til nogen hot sauce, er det faktisk navnet på et bestemt mærke sauce lavet af hot chili peppers. Det er meget brændende derfor bruges sparsomt, bare et par dråber kan erstatte en chili. Andre ingredienser omfatter eddike og salt. Der er også mild sorter, der er fremstillet af den lidt mindre krydret grøn peber og jalapeno peber.

Chili pulver

Chili pulver er lavet af jorden tørrede chili peber, derfor 1/2 tsk fungerer perfekt som en erstatning for en chili i chili sauce. Check etiketter for chili pulver, som de undertiden indeholde andre ingredienser som hvidløg, paprika og spidskommen tilføje krydderi.

Cayenne peber

Disse peberfrugter er meget krydret, når modnet og en lys rød; Når stadig grøn, er de mildere. Disse er populære i Cajun saucer. De er sæsonbetonet, modning og bliver røde i efteråret, mens grønne sorter er rundt om sommeren.

Paprika

Typisk sælges pulveriseret, paprika er fremstillet af varm og sød tørret peber, derfor er det langt mildere end chili og cayennepeber. Der er varmt, røget og søde sorter findes der vil tilføje en anden smag til din sovs.

Chipotle peber

Disse jalapeno peber har været røget, derfor bruges kun hvis du ønsker at give din sauce en røget smag. Hvis du gør en mexicansk-stil, krydrede adobo, er disse ideelle. Du kan købe disse peber, tørret eller jorden, og de kan også være rehydreret før tilberedning.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com