Hvad er semulje creme?

Hvad er semulje creme?

Semulje cream er en delikatesse, bruges i europæisk og asiatisk madlavning. Det er også en amerikansk morgenmad hæftning, kendt som cremen af hvede. Semulje cream er en creme på alle, i hvert fald ikke typen creme der først kommer til at tænke på når ordet er nævnt. Det er en kogt korn parabol, der har både salte og søde anvendelsesmuligheder i bagning og stovetop madlavning.

Hvad semulje virkelig er

Semulje er en type af hvede også kendt som hård. Det er beskrevet af kokke som et groft mel, som er lysegul, næsten hvid farve. Det ser meget gerne majsmel med en meget lignende konsistens, men en meget lysere farve. Semulje cream er en tyk ret lavet af sleben semulje kogt indtil det bliver en tyk, cremet, budding-lignende stof. Dette er semulje creme.

Søde bruger

Semulje creme er sødet med sukker eller honning og bruges som en amerikansk og britisk morgenmad parabol. Smør er ofte tilføjet samt. Semulje creme er blevet brugt som base for desserter såsom semulje filo tærte, æblekage og sød semulje kage. Mel bruges også til at lave dessert pandekager og mange andre europæiske og mellemøstlige søde retter. Semulje tilføjer fugt til enhver dessert, som mel ikke kan opnå alene.

Krydrede anvendelser

Semulje creme uden sødme er brugt i mange lande i Europa og Mellemøsten, fra en crusty marokkanske brød opskrift til de græske herbed skordalia kroketter og endda en indisk fad, kendt som Dhokla. Semulje creme er parret med kød, såsom den italienske ox hale. Stuvet ox halen er placeret på en seng af dampende semulje fløde. Mange stuvet kød opskrifter bruge dette samme opsætning, som gør vegetabilsk hovedretter.

Andre anvendelser

Glutenindhold i semulje creme er så høj, at det bliver elastisk når gjort til en dej. Af denne grund, kan en tykkere version af semulje creme danne grundlag for pasta. Semulje er også hvad couscous er lavet af de små pellet-lignende pasta stykker, der er nødvendige for Mellemøstlig køkken.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com