Zoologiske haver i Sandusky, Ohio

Zoologiske haver i Sandusky, Ohio

Zoologiske haver giver en måde at køle ned om sommeren, og der er flere sådanne parker i Sandusky, Ohio. Disse parker er åben for beboere og turister, tilbyder en bred vifte af attraktioner, herunder vandrutschebaner, bølge pools, tømmerflåde forlystelser og slange floderne.

Sættetid City

Sættetid City ligger ved siden af Cedar Point forlystelsespark. Sættetid byen dækker 18 hektar og har en kæmpe bølge-pool, tømmerflåde tur, to slanger floder, et børneområde og en bred vifte af vandrutsjebaner. VIP cabanas, imødekommende op til otte Gæster, kan lejes. Sættetid City er åben Memorial Day gennem Labor Day.

Sættetid City

En Cedar Point Drive

Sandusky, Ohio 44870

419-627-2350

cedarpoint.com

Castaway Bay

Castaway Bay er en indendørs badeland, arcade og resort på Cedar Point. Parken har en doven flod, bølgebassin, vandrutsjebaner og en funhouse. Et soppebassin er tilgængelige for småbørn, og parken har også to 50-person spabade. Mad og shopping også tilgængelige. Castaway Bay er åben året rundt.

Castaway Bay

2001 Cleveland Road

Sandusky, Ohio 44870

419-627-2106

castawaybay.com

Great Wolf Lodge

Great Wolf Lodge er et feriested med en stor indendørs badeland. Attraktioner omfatter en doven flod, vandrutsjebaner og en swimmingpool. Fort Mackenzie, en fire-etagers struktur, har en massive vandfald og interaktive aktiviteter for alle aldre. Parken har også en arkade og spisning. Åbent året rundt.

Great Wolf Lodge

4600 Milano Road

Sandusky, Ohio 44870

866-257-5627

greatwolf.com

Kalahari Resort

Kalahari Resort har USAs største indendørs badeland. Attraktioner omfatter tømmerflåde forlystelser, rutsjebaner, en doven flod, spa, vandfald og en våd bar. Private strandhytter kan lejes og omfatter et køleskab og en sikker sikkerhed. Åbent året rundt.

Feriestedet har også en udendørs aktivitetsområde åbne Memorial Day gennem Labor Day. Området har swimmingpools, sand volleyball courts, boblebade og shuffleboardbane. Udendørs bungalows er til rådighed til leje og omfatter et køleskab og en sikker sikkerhed.

Kalahari Resort

7000 Kalahari kørsel

Sandusky, Ohio 44870

877-525-2427

kalahariresorts.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com