Sådan tilføjes en kage Mix jordnøddesmør

Store-købte kage mix gør underholdende og særlige lejligheder en brise. De er billige, let at tilberede og let tilgængelige. Desværre, de mister denne særlige hjemmelavet kvalitet, der fra bunden kager har. Der er måder at gøre din run-of-the-mill kage mix smag mere som en kage, lavet fra bunden, såsom et strejf af jordnøddesmør.

Instruktioner

• Flytte ovn rack til den midterste niveau. Forvarm ovnen til 350 grader. Bruge en madlavning spray til smør 2 runde, 9-tommers kage pander og støv dem med mel. Drys mel i tur på panden for at belægge bund og sider, så dumpe den overskydende ud.

• Brug en elektrisk mixer til mix 1 kasse med gule kage mix, 1 1/3 kopper vand, 1/3 kop af glat peanut smør, 1/3 kop vegetabilsk olie, 3 store æg og 1 tsk af ren vanilje ekstrakt. Beat på lav i 30 sekunder.

• Brug en gummi spatel til at skrabe siderne af skålen. Drej mixer til medium. Pisk blandingen 2 minutter. Brug din gummi spatel til at skrabe siderne af skålen, efter behov. Dejen skal være glat og fuldt integreret.

• Sted, en af 9-tommers kage pander på en elektrisk køkkenvægt. Nul ud af skalaen og hæld halvdelen af dejen i gryden. Tage til efterretning af vægten. Gør det samme for den anden gryde. Hvis du stadig har nogle dej tilbage, sætte det første pan tilbage på skalaen, nul ud af det og fortsætte som før. Lige store mængder af dejen i hver gryde vil sikre, at de to kager bages jævnt og er af samme størrelse.

• Placere begge pander i ovnen og bages i 23 til 28 minutter, eller indtil kagerne er kogt igennem. Du vil vide, de er færdig, når toppen af kager foråret tilbage ved berøring. Brug grydelapper til at tage begge pander ud af ovnen og placere dem på toppen af en wire afkøling rack. Forlade pander i 10 minutter for at tillade dem at køle.

• Løsne kager fra pander ved at køre en smør kniv langs kanten af kagerne. Placer en plade på toppen af hver gryde. Vende dem på hovedet og tillade kager til at falde ud af pander. Du er færdig med pander nu. Placer den afkøling rack på kagen og vend det op og ned for at få kagen oprejst igen. Tillad kagerne køle helt af før glasur.

• Placere et lag af den afkølede kage på et servering fad. Indsæt strimler af bagepapir under kanten af kagen lag. Disse strimler vil blive fjernet, når du er færdig glasur og er brugt til at fange eventuelle glasur, der kan gøre en rod mens glasur.

• Spredes et lag chokolade glasur ovenpå det lag, du netop har placeret på pladen. Glat det rundt med en gummi spatel. Tilføje det andet lag på toppen. Spred glasur over hver eksponerede overflade. Fjern og kassér stykker voks papir. Holde kage under et glas dækning i op til tre dage ved stuetemperatur.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com