Hvordan at spille i en Fantasy basketballliga Keeper

Fantasy basketball er en sjov spil at spille, men du kunne sammensætte et fantastisk hold kun for at se dem opløst efter sæsonen og du ender med udgangspunkt i indridse ligesom alle andre. Der er en måde at undgå sådan en gåde. Hvis du spiller i en fantasy basketballliga keeper, kan du bære i det mindste en del af dit team frem fra sæson til sæson.

Instruktioner

• Genkende forskellen mellem en keeper liga og en sæsonbestemt league. Der er en anden strategi, når det kommer til at spille i en fantasy basketballliga keeper. Yngre spillere med potentiale er mere værdifulde end i en sæsonbestemt league. Ældre spillere, der kun har et år eller to tilbage er mindre værdifuldt.

• Kende reglerne. De fleste keeper ligaer kun giver dig mulighed at overføre et par spillere fra sæson til sæson. Det vil ikke gøre dig noget godt til at bygge et hold fuld af elite udsigter, hvis du kan kun bære tre eller fire af dem i næste sæson.

• Gå young og tank, hvis du ikke kan vinde. I en fantasy keeper basketballliga nytter det ikke at afslutte fjerde eller sjette. Typisk, udkastet til dekret til næste sæson vil give det værste hold til at udarbejde først. For at sætte dig i stand til at kæmpe i fremtiden, skal du anskaffe aktiver til at bygge med. Top udkast picks giver normalt en stjerne spiller til at bygge omkring.

• Vinde én sæson er bedre end ikke at vinde på alle. Det er nemt at blive fanget i forfølgelsen af unge spillere med potentiale. Dette kan være fristende, men mest sandsynligt du vil aldrig vinde ved konstant jagter udsigter. Jer vil savn en veteran team for at vinde din liga.

• Oprette et dynasti. Det ultimative mål at spille i en fantasy basketballliga keeper er at opbygge et team, der kan vinde i flere år i træk.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com