Hvordan man vælger den rigtige cykel med smerter i hofte

Hvordan man vælger den rigtige cykel med smerter i hofte

Hip smerter og cykling kan sameksistere hvis der træffes forholdsregler, når du vælger en cykel. Der er forskellige typer af cykler, og mange typer af hip smerter. Nogle cykler arbejde godt for nogle former for smerter, nogle gør ikke. Det kan tage et par ture til cykel shop at ringe i den rigtige slags cykel til den smerte, du oplever. Men vær tålmodig, så prøv de forskellige konfigurationer af cykler og finde den ene, der virker for dig.

Instruktioner

• Kontrollere stå-over højden af cyklen ved at svinge benet over den cykel overrør. Hvis din skridtet gør kontakt med overrør før dine fødder fladt på gulvet, cyklen er for høj.

• Kontrollere størrelsen af cyklen ved at undersøge sadelrør nedenunder sæde; Dette er, hvor den cykel størrelse er markeret i centimeter. Vælg en mindre cykel og check stå-over højden. Når overrør er inden for 1 tomme af din skridtet er bike's størrelse korrekte.

• Indstil sædehøjden. Sædehøjde er korrekt, når der er ca 5 graders bøjning i dit knæ, når du sidder på sædet, med dine ben i bunden af den pedal slagtilfælde.

• Tage cyklen for en kort køretur. Hvis der er smerter, når du læner dig fremad, kan cockpit vinkel være for stejl eller for kort. Cockpittet er afstanden mellem sæde og styr greb.

• Teste en anden stil af cykel med en højere stilk (den del, der holder styr på cyklen.) Prøv en mountainbike, eller en cruiser type cykel. Indstil sædehøjden først og derefter teste ride. Hvis der er ingen smerter, når du er bøjes forover tage cykel til en prøvetur.

• Hvis din hofte gør ondt i bunden af den pedal slagtilfælde, sænke sæde i 1/2-inch-trin indtil smerten lindres. Hvis smerterne ikke går væk, efter du har sænket sæde 2 inches eller mindre, opgive road, bjerg og cruiser stil cykler og teste en liggende stil cykel.

Tips & advarsler

  • Recumbent cykler ofte er ordineret af læger til cyklister med fysiske begrænsninger. Hvis din hofte smerter fortsætter, du kan have et alvorligt problem og bør ikke ridning en cykel. Vurdere alvoren af din hofte smerter ved først at kontakte en læge om din tilstand før du forsøger at ride en cykel med hip smerter.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com