Hvordan man stege italiensk pølse

Italiensk pølse er kendt for sin rige krydderier og sød, medium og hot stilarter. Bagende italiensk pølse er en af de bedste måder at bringe fuld, saftige smag og dejlig aroma. Da de fleste pølser er lavet af svinekød, er det vigtigt at koge det fuldt af sikkerhedsmæssige årsager. Gør den italienske pølser og peber hero sandwich er en glimrende måde at orientere dig om pølsen bagende teknik.

Instruktioner

• Heat 3 tbsp. olivenolie i en tung stegepande over medium varme, indtil varmt, men ikke ryge. Tilføje et stort løg, halveret på langs og tynde skiver. Tilføj tre klokke peber--rød, orange og grøn--tynde skiver; 1/2 tsk salt, 1/4 tsk sort peber og 3 store hvidløgsfed, tynde skiver. Cook for 15 minutter eller til de er gyldne.

• Forvarm slagtekyllinger, mens peberfrugter og løg er madlavning. Pierce, to varme, og to søde italienske pølser med en gaffel til at holde pølse husets opdelingen. Sætte pølser på slagtekyllinger gryde rack, og placere den under slagtekyllinger. Kontroller bradepande og rack er ca 8 inches fra varmekilden. Stege i syv minutter indtil golden brown. Trække bradepande fra ovnen og vend pølser. Stege for en anden, syv minutter.

• Fjerne pølser fra ovnen til et skærebræt, og lad afkøle i fem minutter. Skære pølser i halv på langs, så skære det italienske brød brødet i fire lige store dele. Skær hver sektion i halvdelen til at danne en øverste og nederste stykke for hver sandwich. Placer en varm og en sød italiensk pølse halvdelen på hver sandwich og top med peber og løg blandingen.

Tips & advarsler

  • Køleskab pølser, så snart du kommer hjem fra butikken. Bruge friske pølser inden to dage for at købe. Hvis du ikke madlavning din pølse straks, at lægge det i fryseren indtil klar til brug.
  • Kogt pølse, opbevares i køleskabet, er god for op til fire dage.
  • Bruge en separat skærebræt til pølser og grøntsager. Grundigt vaske og desinficere enhver skærebræt efter udskæring rå pølser. Tørre skærebræt med 1 tbsp. blegemiddel og skyl brættet med klart vand.
  • Aldrig afrimning pølse på køkkenbordet. Afrimning langsomt i køleskab eller i din mikrobølgeovn på afrimning indstilling. Kog umiddelbart efter optøning

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com