Sådan Sammenlign olivenolie

Når du køber for olivenolie, vil du bemærke etiketter siger olivenolie, lys olivenolie, jomfruolie eller ekstra jomfruolie. Det kan virke fornuftigt at vælge den almindelig olivenolie eller de ekstra lys olivenolie, som de vil oftest være den billigste. Men der er vigtige forskelle mellem disse fire typer af olivenolie.

Instruktioner

• Sammenlign almindelig olivenolie ekstra lys olivenolie. Den væsentligste forskel er farve. Begge produkter er blevet fremstillet ved hjælp af kemikalier og varme på en lav kvalitet olie til at gøre det mere spiselig. Fabrikanten kan have tilføjet i nogle bedre kvalitet olivenolie, at gøre en blanding. Ekstra lys olivenolie har behandlet yderligere for at give det en lys-farve udseende. Kalorieindhold optællingen er imidlertid den samme for begge olier.

• Kende forskellen mellem almindelig olivenolie og jomfruolie. Jomfru olivenolie er udvundet af oliven med metoden koldpresset, bruger ingen kemikalier eller varme. Det er lavet af en bedre kvalitet olivenolie, og derfor har en bedre aroma og smag. Mange af de ernæringsmæssige fordele har været udvaskes fra regelmæssig olivenolie ved brug af kemikalier og varme.

• Sammenlign jomfruolie og ekstra jomfru olivenolie. Begge er meget nærende og flavorful, men ekstra jomfru olivenolie er lavet af de fineste oliven og fra den første koldpresning af olien. Det er den bedste olivenolie tilgængelige med de rigeste smag og aroma.

• Inspicere olivenolie etiketter, der bruger ordene "filtreret" og "ufiltreret." I ufiltrerede olie, er stykker af oliven, der slipper ud olien gennem den koldpresning tilbage i, forlader en diset udseende i bunden af flasken, der bevæger sig i hele flasken når rystet. Disse stykker oliven er blevet fjernet fra filtrerede olie.

Tips & advarsler

  • Selv ekstra jomfruolie varierer efter oliven kvalitet, tidspunkt for høst, regionen frugt oprindelse og vejrforhold i løbet af vækstsæsonen. Vælge ekstra eller ekstra jomfru olivenolie over andre typer af olie er gavnlige på grund af deres overlegne ernæring og smag samt renhed (manglende kemikalier).

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com