Sådan stedet Fake mærkevarer poser

Du kan finde mange gode tilbud af shopping for designer håndtasker på en sending shop eller med en gadesælger. Men det er svært at være sikker på du får den ægte vare. Da der er så mange variationer i designer taske stilarter, er den mest nøjagtige måde at spotte en falsk at vide så meget som du kan om den ægte vare.

Instruktioner

• Forskning i autentisk designer håndtaske. Finde det på et stormagasin og evaluere sin finere punkter, såsom syning detaljer, hardware, størrelse og form. Mange forfalskninger vil komme tæt på originalen, men vil falde kort på nogle af disse finere detaljer. F.eks kan logo på en fake taske være en del af den maskine-syet mønster, mens den autentiske version kan broderes. Eller hardware kan være krom, mens originalen er udstyret med messing.

• Søge ægthedscertifikat. Mange autentiske tasker kommer med et certifikat eller kort, der viser dens ægthed. Du kan finde producentens logo præget på sin front sammen med oplysninger om, hvordan din håndtaske blev gjort.

• Danne sig en mening om kvaliteten af posen. Du kan ikke være en ekspert ved evaluering af materialer, men mange forbrugere kan skelne fattige - fra produkter af høj kvalitet baseret på udseende. Dårlig kvalitetsmaterialer, er ofte let at få øje på. Om lavet af læder eller stof, kan tasken føle ru eller meget tynde. En dårlig kvalitet lædertaske kan vises også skinnende, svarende til plast. Hvis du tror, tasken ser billigt lavet, du er sandsynligvis korrekte.

• Tage den formodede falske håndtaske til mærkets officiel butik. Opmagasinere ansatte er mere fortrolige med snørklede af den autentiske version og bør være i stand til at fortælle et overblik om din designer håndtaske er legit.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com