Hvordan man kan organisere en Home Gym

Et hjem gym er et bekvemt alternativ til en offentlig gym for fitness-entusiaster. Uanset hvor fitnesscenter er beliggende i et hjem, er det vigtigt at det være velorganiseret. Rod og rod vil tage op værdifuld gulvplads og oprette sikkerhedsrisici. Et par enkle organisation tips til et hjem gym kan gøre plads sikker og behagelig, sted hvor du ønsker at være.

Instruktioner

• Rens området hvor gym vil være. Dette er et vigtigt skridt i at gøre rummet clutter gratis. Vakuum tæppe eller feje og moppe hårdttræ gulvbelægning. Ren vinduerne og alt andet, der kan have brug for det.

• Installere hylder. Reoler vil gøre det lettere at holde alle dine fitness udstyr organiseret. Du kan bruge det til opbevaring af lette elementer såsom yogamåtter, håndklæder og andre små gym udstyr. Placer hylderne i nærheden af stikkontakter, så du kan tilslutte en radio eller TV hvis du gerne vil have. Du kan endda overveje at få et mini køleskab til at holde vand koldt.

• Brug pladen træer og dumbbell stativer til at gemme vægte. Disse typer af vægt storagesystemer spare plads og er sikrere end reoler til opbevaring af vægte. Kan du købe wall kroge til opbevaring af genstande som modstand bands.

• Placer din gym udstyr langs kanten af rummet. Kontroller, der er tilstrækkelig plads mellem alle stykker af udstyr og vægge til at bruge udstyret korrekt. For eksempel, kondicykler skal omkring 10 kvadratfod af plads, og større cardio maskiner kan kræve 20 eller 30 kvadratfod. Forlade midten af rummet klart, så du kan placere en mat i dette område til gulv-øvelser såsom sit-ups og push-ups.

• Hænge et stort spejl, hvis du har nogen fri vægplads. De fleste motionscentre har spejle, så folk kan tjekke deres form, mens de arbejder.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com