Hvor hen til opbevare tørret løg

Hvor hen til opbevare tørret løg

At lave dine egne tørrede løg er en forholdsvis simpel proces og en praktisk måde at komprimere bunker af frisk, rå løg i et par kompakt containere. Tørrede løg kan bevare betydelige mængder af smag i flere år, selvom denne smag vil falde til sidst. Du kan bruge tørrede løg i mange opskrifter, der kræver friske løg, men de har brug for masser af fugt, hvis du ønsker at rehydrere dem. Medtage dem i supper og gryderetter at tilføje løg smag, for eksempel, da disse retter giver den nødvendige fugt. Du kan også drys dem over færdige retter, hvor de vil forblive tørt og tilføje ekstra tekstur til fadet.

Instruktioner

• Læg tørrede løg i en lufttæt beholder. Hvis det er muligt bruge en uigennemsigtig beholder til at holde ud noget lys.

• Forsegle beholderen tæt, således at absolut ingen luft kan komme. Air bringer fugt med det, og fugt vil forårsage dehydreret løg til delvist rehydrere. Dette vil efterlade dem halte og muligvis endda få dem til at forme eller rådne.

• Holde den lufttæt beholder i et mørkt sted, der opretholder en forholdsvis stabil, komfortabel temperatur. Der er ingen grund til at nedkøle dem, men ikke sætte dem i et område, der bliver for varmt eller placere dem i direkte sollys. Det er bedre at holde dem i en lidt køligere sted snarere end en lidt varmere sted.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com