Hvordan til at udstyre en sejlbåd

Hvordan til at udstyre en sejlbåd

I midten af 19 århundrede var sejlads en afgørende måde at rejse. I dag er sejler en fritids- og sportsaktiviteter aktivitet. Købe en sejlbåd kræver ejer at outfit båd for hans cruising præference. Nogle sejlere kun sejler på en nærliggende sø eller bay i weekenden, andre beslutter at live ombord eller sejle rundt om i verden. Blå vand cruiser har brug for mere specialiserede emner end weekend dag sailer.

Instruktioner

Weekend Sailer

• Lav en liste. Før overskriften til den lokale butik for sejlsport, udvikle en liste med centrale varekategorier. Nogle af de væsentlige punkter er angivet nedenfor, men bør omfatte sikkerhed, dårligt vejr gear, linjer, diagrammer, værktøjer, ikke-fordærvelige fødevarer og vand på flaske, medicinsk kits, radioer og lommelygter.

• Køb og hold dig ajour alle sikkerhedsanordninger. Personlige flydemidler udstyr, nødblus for visuel nød advarsler og arbejder ildslukkere er forpligtet af US Coast Guard skal på alle amerikanske fartøjer.

• Kontrollere udløbsdatoer på nødblus og sikre ildslukkerne debiteres før overskriften ud af marinaen. Nødblus har hylde liv i et par år og og bør udskiftes ofte.

• Hold mindst seks dock linjer ombord på alle tidspunkter, at medtage to bue og to agterstævn linjer, og to forår linjer. Og agterstævn linjer bør være to tredjedele længden af båd, mens foråret linjer skal måle længden af båd.

• Købe nuværende papir diagrammer og en global positioning system (GPS). Diagrammer er en sikkerhedskopi, hvis de elektroniske systemer får slået ud af et lynnedslag eller en anden strømsvigt. GPS-systemet vil spore og vise nøjagtige båd placeringer til inden for et par fødder. Hvis problemer opstår, at kende de nøjagtige koordinater til relay til redningsfolk vil spare tid og muligvis lever.

• Har et arbejdende VHF radio. Mens de fleste mennesker er afhængige af mobiltelefoner til at tilkalde hjælp eller til at kommunikere med andre både eller myndighederne, overvåger alle redning og nødsituation personale kanal 16. Coast Guard udsendelser vejret advarsler og andre marine sikkerhedsspørgsmål på kanalen.

• Købe en værktøjskasse. Købe værktøjer, der er rust bevis og holde en række ombord og i en let at nå placering. Stramning rigning eller fastsættelse af motoren kan være nødvendigt når som helst og har en velassorteret værktøjskasse at fastsætte pauser kunne spare dig fra at skulle være trukket tilbage til marinaen.

Blue Water Sailing og Off-Shore Cruising

• Købe og installere vindmøller og solpaneler. At være off-shore og ud af kontakt med jord i flere dage eller uger ad gangen kræver selvforsyning. En vindgenerator vil sikre, at magt er tilgængelige uden at skulle køre motor eller batterier. Solpaneler kan nemt monteres på agterenden af båd, sammen med vindgenerator. Vedvarende energi enheder producerer strøm, og gemme det i batterier.

• Eje en redningsflåde eller jolle. Nogle sejlere, der forsøger at krydse havene vil vælge en overlevelse liv-redningsflåde, der svarer til dem, der findes på store last eller flådefartøjer. De puste når at ramme vandet, kan rumme flere personer og er i stand til at holde sig oven vande for dage. Før de har en redningsflåde, er en lille oppustelig eller hårde jolle afgørende.

• Opgradere til et automatisk identifikationssystem (AIS). Den seneste i skibet placering teknologi, AIS-systemer er udstyret med kommercielle skibe, men mange cruising sejlbåde nu bruger dem. Transponderen virker ud over et GPS-system. Det udvekslinger holdning, identifikation og kursus med andre fartøjer, og mere vigtigt er det viser andre både og skibe din placering.

• Lager en medicinsk kit. Hold ikke er udløbet medicin, til at omfatte receptpligtig medicin, i en vand stramme medicin kit. Omfatte bandager, antibakterielle cremer og gaze med tape på side. Når ud på vandet, hjælp ikke er altid umiddelbart tilgængelig så plan for det værste tænkelige scenario og har de rigtige varer på standby.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com