Sådan Fortæl Hvis jordnødder er harsk

Sådan Fortæl Hvis jordnødder er harsk

Bruges til at gøre shampoo, farvestoffer, spreder og kosmetik, tilbyder peanut en bred vifte af anvendelser, der er til gavn for hverdagen. Den ydmyge peanut i sin råtanken gør en sjov snack på en bold spil, picnic eller cookout. Afskallede jordnødder har befundet sig i skåle for at afværge sult på barer og før big ferie måltider. Før du fortære disse protein-pakket bælgfrugter, lære at kontrollere, hvis de er stadig frisk.

Instruktioner

• Kig på overfladen af møtrikken. Peanut skaller vil have en ru, solid brun udvendigt. Ingen grøn, grå eller hvid skimmel bør være til stede. Afskallede jordnødder vil have en papery hud, der dækker kernen. Selve kernen skal være solid og glat. Spis ikke peanuts, hvis formen er til stede eller møtrikken ser rynket eller sort.

• Lugte nødder. Peanuts har en stærk, nøddeagtig lugt. Harsk jordnødder vil lugter af sur mælk eller mug. Brug ikke peanuts, der lugter dårligt.

• Smag en møtrik. Hvis du er usikker, hvis et parti af nødder er stadig friske, prøve en. Harsk nødder smager surt og bitter. Friske nødder får en cremet, nøddeagtig smag. Kassér nuts, hvis de smager surt eller forkælet.

• Butik peanuts i et køligt, tørt sted som et køleskab. Holde afskallede nødder for fire til fem måneder og udbælgede nødder for op til et år i en lufttæt beholder i køleskabet.

Tips & advarsler

  • Check etiketten på pakken for at sikre du forbruge eller anvende nødder af udløbsdatoen.
  • Smagning én eller to nødder, der er harske vil ikke skade dit helbred, men spiser store mængder af harsk nødder kan forårsage madforgiftning. Vær forsigtig, når du tjekker friskhed af jordnødder.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com