Sådan Fortæl Hvis Prada støvler er Fake

Prada er et af de mest populære mærker i modeverdenen. Sammen med Gucci, Chanel og Louis Vuitton, er Prada tasker og sko blandt de mest eftertragtede af fashionistas over hele kloden. Ivrig efter at gøre en hurtig sorteper, falskmøntnere har påtaget sig opgaven af fremstilling af falske Prada tasker, solbriller og støvler, og touting dem som den ægte vare til clueless købere. Uddanne dig selv på at fortælle en reel Prada boot fra en falsk en, og du behøver ikke at bekymre dig om at købe en uægte par Prada støvler.

Instruktioner

• Check boksen støvlerne kom i første. En autentiske Prada skotøjsæske vil have Prada logo på enden af boksen. Du vil også finde dimensionering og andre oplysninger om støvlerne på siden af boksen under logoet. Falske Prada støvler kommer pakket i en boks, der har Prada logoet på toppen af låget. Også, en reel Prada boks vil være en lys grålig-sølv farve med logo trykt på hvidt på en rød vandret streg som baggrund.

• Kontrollere støv taske, der fulgte med støvlerne. En reel Prada støv taske vil være den samme grålig sølv som boksen med en sølv snor ledningen. En falsk Prada støv taske vil have en kontrollampe sort sølv ledningen, som bør straks underrette dig, at det er uægte.

• Check nedenunder sålen af Prada støvler. Ligesom alle Prada sko er sålerne flytbare med Prada logoet udskrives nedenunder samt et "Made in Italy" tegn under logoet.

• Kontroller, at ordet "Prada" er altid skrevet med store bogstaver som dette: PRADA. Den skrifttype, der bruges til at skrive Prada er også meget unik og blev udviklet specielt til mærket af grafikere. Kanterne af bogstaverne er tyk med lille seriffer på enderne. Kapital Rasmussen har en karakteristisk forskel mellem kurve på toppen og et ben, der rager ud.

• Sørg for Prada støvler har ordentlig Prada logoet på dem. Nogle støvler har en på hovedet trekant logo vedhæftet fil, der hedder: PRADA, med ordet MILANO nedenunder, derefter DAL 1913 skrevet direkte under MILANO. Andre støvler kan have det nøjagtig samme skriver inde i en ellipse figur. Bunden af trekanten og toppen af ellipsen vil have en tegning, der ligner et skjold som i et våbenskjold. Den "DAL 1913" er skrevet på en rulle. Sørg for Prada og Milano er stavet korrekt, og at datoen læser 1913. Nogle falske datoer skrives som 1931.

Tips & advarsler

  • Kigge efter stavefejl, skæv syning, løs knapper og andre beviser af sjuskede håndværk til at bestemme, hvis din Prada støvler er fake.
  • Må ikke købe fra en upålidelig forhandler. Hvis du tvivl om ægtheden af støvlerne, er du sandsynligvis ret til at være bekymret. Det er yderst farligt at købe Prada støvler online; chancerne er meget højt, at produkter fundet online er falske. Altid købe Prada støvler fra en certificeret Prada boutique sørge for de er reelle.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com