Hvordan kan jeg gøre dåse grønne bønner smag god?

Hvordan kan jeg gøre dåse grønne bønner smag god?

Når det kommer til grønne bønner, spørger sommetider folk om det er bedre at fryse eller kan. Mens frosne bønner kun vare op til 18 måneder, kan holdbarheden af dåse grønne bønner udvide op til fem år. Der er flere måder at gøre dåse bønner smager godt, hvilket er en ekstra fordel til den sunde næringsstoffer de indeholder.

Instruktioner

• Bruge bacon smag bønner. Bacon kan gøre næsten alt smager godt og en måde at forberede bønnerne er ved at tilføje bacon og løg. Koge bacon på en stegepande, og når du er færdig, saute hakket løg i en spiseskefuld smør. Hak bacon i små stykker. Sætte bønner under svag varme indtil varm, tilføje bacon og løg, så salt og peber. Omrøres forsigtigt i et par minutter og tjene.

• Tilføj sojasovs. Et andet krydderi, der kan gøre kedelig-smagende grøntsager lækre er soja sauce, som også giver dem et asiatisk flair. Saute to eller tre hvidløgsfed i olivenolie. Tilføj mellem fem og ti snittede mandler, afhængigt af din smag. Tilføje de grøn bønner til blanding og drys med soja sauce. Mængden af soja sauce du tilføje også afhænger af din smag, så start med en lille mængde før du tilføjer mere.

• Forberede en gryderet. En måde at dåse grønne bønner lækre er ved at dreje dem i en gryderet. Kombinere en kan fløde af champignon suppe, en halv kop mælk, et strejf af sojasovs og nogle peber i et fad. Blande det op og tilsæt bønner og french-fried løg. Bage blanding ved 350 grader i ca 25 minutter eller indtil boblende. Blandingen omrøres, drys på flere french-fried løg og bages i yderligere fem minutter.

Tips & advarsler

  • For at sikre friskhed, bør dåsemad opbevares på et køligt, tørt sted.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com