Vildt krydderier

Vildt krydderier

Vildt er hjorte kød. Det er et højt proteinindhold kød, der er specielt lav i fedt. Vildt har en fuld dyb smag, der minder om rødvin, ifølge WHFoods. Smagen er direkte relateret til kosten af hjorte, som de fleste kød. I butikken kornet udseende for mørkere kød, der er finere med hvidt fedt. Dette kød kan stegte, bagt, voldsramte, stegt og grillet.

Rosmarin

Rosmarin er en skarp krydrede urter.

Rosmarin er en fed smag. En genkendelig urt blandt en palle af varianter, rosmarin er en velsmagende krydderi. Smagen er lidt piney med hints af sød mynte og subtile ingefær. Denne urt blander godt med fjerkræ, oksekød, fisk, lam og alle vildt herunder vildt. Du behøver ikke at bruge en masse af det, en frisk kvist placeret under et vildt stege vil tilføje larmende smag. Recipes.net med vildt kombinerer rosmarin med varianter af rødvin, bacon, kanel og ingefær til en stegt. Epicurious har en pan brændt vildt opskrift med rosmarin, koriander, hvidløg og kirsebær. Rosmarin også hjælper med fordøjelsen ifølge The epicentret. Det har en beroligende virkning på fordøjelsessystemet og er et godt supplement til symptomer på flatulent dyspepsi.

Salvie

Sage har en fed smag, der ikke mindsker med varme.

Sage komplimenter fuld rørige supper, stængler og stege. Det er et fedt fræser og arbejder med kød som duck, vildt og flæsk. Sage har en stærk smag, der ikke vil mindske under tilberedningen, så brug det i moderation. Tre spsk salvie brun sukker, rød peber flager og sort peber bruges i en alle for Recipes.com vildt morgen pølse opskrift. Gruppe opskrifter har en blackberry salvie sauce, der er lavet til at blive sat på toppen af vildt medaljoner sammen med porrer og cremet svampe. Salvie er urteagtige og astringerende med en minty smag.

Timian

Frisk timian er en delikat minty krydderi.

Timian er en klassisk hele krydderi. Det har en lys grøn smag med et strejf af fed. Bruges ofte i retter med fjerkræ, lam, oksekød, fisk, stopning og grøntsager, tilføjer det dybde til smagen. Timian er også god i mayonnaise, gryderetter, supper og stilke. Timian bruges sammen med port, rødvin og enebær i en Food Network pan brændt vildt opskrift. Dette er komplimenteret med en Ancho chile sauce og sød kartoffel pine møtrik polenta.

Sennep

Sennep er en bejdsning krydderier og bruges i madlavning kød og skaldyr. Krydrede blev først kaldt sennep, fremstillet af jord-plante. Amerikanske sennep er lavet af jorden anlægget sammen med eddike og sukker. Dijon er lavet af sort sennep frø, vin, salt og en krydderi blanding. Dijonsennep bruges med rosmarin, timian, honning, salt og peber til at gøre en urt crusted rack af vildt på min opskrift. Dijonsennep og peberrod gør også en god vildt topping for bøffer og koteletter.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com