Golf Club greb udskiftningsvejledning

Golf Club greb udskiftningsvejledning

Som golf club greb alder, de bliver glat, svært at holde og mister deres tackiness, hvilket gør det svært at få et godt greb på din klub. Som et resultat, kan gamle og slidte golf club greb påvirke din golf skød og i sidste ende din hele spillet. Når dit greb skal udskiftes, skal du vælge en slip-on gummi sammensætning greb, der passer bedst til din golf swing og din klubber. Tilbringe en eftermiddag erstatter greb på din klubber kan tilføje liv til dine køller, dit sving og din spil.

Instruktioner

• Vikle skaftet af din klub med en blød klud for at beskytte det mod skader, mens holdes sikkert i en skruestik. Stramme vice omkring akslen kun nok holde klubben fra skiftende.

• Skære ned på længden af den gamle greb med en hobbykniv, udstyret med en kroget klinge. En hooked klinge kun skærer igennem en greb, mens en lige klinge kan skade din skaft. Skræl de gamle greb fra akslen og rengøre eventuelle rester fra akslen med en blød klud og greb opløsningsmiddel. Brug en blød børste til enhver stædig rester, og tillade akslen til at tørre helt.

• Wrap to-sidet griptape omkring slutningen af akslen i en spiral mønster, hvilket efterlader et lille hul mellem hver vind af båndet. Kontroller, at du helt dække røv slutningen af akslen med griptape. Skræl opbakning fra de to-sidet tape.

• Stick en golf tee i ventil-hullet placeret på butt af udskiftning grip og hæld en stor mængde grebet opløsningsmidler i grebet. Placere din finger over ende af greb til at lukke den åbne ende og ryste greb, belægning på indersiden af greb med opløsningsmiddel.

• Hæld greb opløsningsmiddel over griptape på akslen, mætte det. Hurtigt skubbe udskiftning grip på akslen, og sørg for, at greb justeringsmønster udskrives på greb linjer op med club hoved. Kontroller, at butt af udskiftning grip er mod butt af akslen ved at skubbe fast på slutningen. Sørg for greb er lige og justeringsmønster på greb er pladsen til klubben ansigtet, så der er ingen anden chancer når opløsningsmidlet indstiller. Giver mulighed for at indstille til tre timer før du bruger din klubber.

Tips & advarsler

  • Erstatte dit greb i et godt ventileret område.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com